Ruce tvé jsou křídla osudu aneb Valentýn s Valentýnou
14. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
30.3.2016 19:30
Svatý Valentýn a láska. Proč určovat milencům kdy mají milovat? Kytičku z lásky je přece možné přinést kdykoliv, třeba každý den. Nejen kytičku, ale i pohlazení a úsměv. Na to datum není třeba
Lubomír Müller
16.2.2016 10:12
Děkuji vám všem za zhlédnutí a komentáře. Vážím si jich a těší mě. Snad potěším ty z vás, kdo máte rádi básně Zuzany Pivcové. Další písnička ve filmovém klipu, kterou vám zde nabídnu, bude na její melodicky znělé a láskyplně hloubavé verše.
Růžena Antlová
15.2.2016 07:25
Krásné vyznání a Vaše další video v kuchyni je bezvadné , hraje vám to i tam ..
Zuzana Pivcová
14.2.2016 18:59
Ruce s křídly spjaté,
lásku vyznáváte,
let i pohlazení,
co je, i co není.
Díky.
Jana Šenbergerová
14.2.2016 14:03
Když jsem ráno posílala své poděkování za váš krásný valentýnský dárek všem, vypadl nám internet. Teď vidím, že nedošel. Tak ještě jednou dík a život plný lásky. :-)
Lenka Hudečková
14.2.2016 13:43
Krásná slova, nádherná píseň....děkujeme...snad ji máte komu zahrát a zazpívat Moc bych Vám to přála.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci