FOTO: autorka
Krásy Turecka
24. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
26.2.2016 18:20
Alenko,začátek dovolené nebyl nijak vábivý.Humorně jsi to popsala.Ale hlavně,že další dny byly v pohodě,Z každé dovolené si každý přiveze hezké zážitky,na které rád vzpomíná.Dnes už by dovolená v Turecku byla riskantní řekla bych že nebezpečná .Ale fotky z dovolené-moc hezké.
Lenka Hudečková
26.2.2016 17:38
Alenko, krásně a vtipně jsi to napsala. A nejhezčí je poslední odstavec o naší zemičce. My s Jiříkem nevyhledáváme cizinu, líbí se nám u nás. Ještě zdaleka jsme neviděli vše z našich krás. 5*****
Jarmila Komberec Jakubcová
26.2.2016 15:44
Moc hezký článek, zasmála jsem se při představě postavy Otíka. Také mám zkušenosti, že občas se snaží v hotelech ubytovávat hosty do ošklivých pokojů. Nejvíc jsem se s tím setkávala v Tunisku. Jinak oblast Side patří v Turecku k těm lepším. Byla jsem tam 2x.
Alena Várošová
26.2.2016 14:43
Milí přátelé,pokud vás tak mohu nazvat.Děkuji vám za milé komentáře a bylo mým cílem se s vámi tady podělit o zážitky,které se opravdu přihodily.Jsem ráda,že jste se pobalili,ráda rozdávám lidem smích a jsem šťastna když vidím i ty škarohlídy,když jim cukají koutky ve tváři.
Jiří Hudeček
26.2.2016 14:35
Alenko, moc pěkně a výstižně napsáno. Při čtení jsem si to vše představoval, jako bych tam byl. A poslední odstavec? To vše nosím ve svém srdci. Děkuji- samozřejmě hvězdiček pět.
Michaela Přibová
26.2.2016 14:25
Aleno, já jsem se nasmála při celém popisu. Ještě že se vše v dobré obrátilo. A hlavní je, že i v prekérních situacích vás neopouští humor. A to je myslím, to nejdůležitější.
Ladislav Vesecký
26.2.2016 12:54
Fota i článek moc pěkný. Ještě že jste neměli ten turecký záchod se šlapkami.
Libor Farský
26.2.2016 12:50
Alenko, moc mě to pobavilo a poslední odstavec by měl někdo přeložit Turkům. Jen mi mezi fotkami chybí ten Otík. Nejlépe by se vyjímal jako kontrast vedle té krásné ženy na lavičce nebo v plavkách na pláži. *****
Zuzana Pivcová
26.2.2016 12:03
To by bylo skoro na další komedii o účastnících zájezdu. Dovolená, to není jenom destinace, ale především lidé. A často jsou ti naši, turisté, daleko horší než místní obyvatelstvo. Ale věřím, že i přes nedostatky se našla řada zajímavých a pěkných poznatků a zážitků. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci