Ilustrační foto: pixabay.com
Často je to o náhodě
18. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.2.2016 21:15
Mám radost, že se ozvalo Slovensko, vítám Vás ! Shluk náhod nás povede a dovede a třeba na třetí setkání i60. A to není náhoda, to je skvělý záměr !
Elena Valeriánová
20.2.2016 17:10
Není náhoda jako náhoda. I já Vás vítám mezi námi, krajana z mého rodného Slovenska. Dlouhé stráně jsou nádherné a ty výhledy!
Drahomíra Stínilová
20.2.2016 00:28
I mne sem přivedl novinový článek a v létě jsem navštívila Jeseníky i úchvatné Dlouhé stráně. Byla jsem nadšená.
Eva Balúchová
19.2.2016 17:21
Já jsem sice z Moravy,ale Dlouhé stráně jsem viděla jenom na fotkách.Taky je toužím vidět a určitě i ostatní program bude zajímavý.Ano,všechno co se děje má svůj důvod,byla to dobrá náhoda,vítejte.
Hana Rypáčková
19.2.2016 13:41
Není nad noviny do ruky. Koupila jsem je, nesla manželovi a šly z ruky do ruky . To číslo bylo dost zajímavé....Ale nikdo z jihu nepřibyl....Vítejte.
Alena Várošová
19.2.2016 12:40
Pane Jane vítáme Vás ,ať se Vám na tomto potrále líbí i s manželkou.Slováky máme rádi.
Jaroslava Handlová
19.2.2016 11:44
To je výborné, že se sláva tohoto portálu i60 rozšířila i za hranice. My všichni, co zde aspoň trochu aktivně přispíváme k jeho pestrosti, už jsme si na "svoje íčko" tak zvykli, že bez něho je nám smutno. Vítejte tedy mezi námi - takových náhod více. Ano, teď máte šanci poznat i osobně nejen Losiny atd., ale i partu dobrých přátel.
Marie Seitlová
19.2.2016 10:56
Ano náhoda to je. Možná jste mi to vaše přání vnuknul a já to na ičko nabídla. Jsou to 2 velmi zajímavá místa. Tak jen se přihlásit, nebo tento článek je vaše přihláška ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci