FOTO: autorka
Labutí příběh
24. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
27.2.2016 19:11
To je hezké. Také pozoruji naše labutě na Labi. Většinou vysedí jen do tří mláďat. Když měly jen jedno mládě a uhynulo, byly strašně smutné.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.2.2016 18:49
Velmi pěkná fotka titulní fotka a i ostatní. Ráda také čtu příběhy z přírody, článek se mi moc líbí.
Jana Šenbergerová
27.2.2016 18:21
Také jezdíme sledovat labutě na jezero. Doufám, že nezačnou hnízdit dřív, než se udělá tepleji, a zase vyvedou krásná mláďata jako loni. Pěkné fotky jste pořídila, potěší nejen oko.
Soňa Prachfeldová
27.2.2016 17:57
Tak ráda čtu o přírodě a jejích obyvatelích. Vím, že v zámeckém parku je rušno, jak na rybníce i mezi stromy, veverky zobají z ruky, už jsem tam párkrát byla s vnučkou. Paní Zdenko přeji krásnou dobu s pozorováním labutí rodinky. Fotky krásné.
Lenka Hudečková
27.2.2016 15:56
To je nádhera, krásný článek a ještě hezčí fotografie. My se u nás takto těšíme na čápi....sledujeme je od příletu až do odletu...už za měsíc by tu mohli být :-)
Alena Várošová
27.2.2016 15:31
Pěkný, krátký výstižný článek paní Zdenko o to jsou Vaše fotky krásnější.5*
Elena Valeriánová
27.2.2016 15:20
Labutě patří mezi mé oblíbence. Ale nesouhlasím s Vámi, že malá labuťátka jsou ošklivá káčátka. I z vašich fotek je vidět pravý opak. Jsem ráda, že je lidé krmí a neubližují jim. Labutí rodiče jsou pečlivými a opatrnými rodiči. Hezky jste to napsala.
Eva Mužíková
27.2.2016 14:44
Zdenko, takové příběhy a fotky mám moc ráda. Tam, kde jsem dříve bydlela jsme měli také stálý pár, hnízdil na ostrůvku uprostřed rybníku. Od prvního vyvedení mladých jsem k rybník chodila každodenně. Hned vedle je chatová osada, tak ani u nás labutě nestrádaly. Tvé fotky jsou opravdu moc hezké, určitě je tam krásně...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci