Ilustrace: pixabay.com
Soutěž: Poprvé se svým milým
6. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
14.3.2016 21:04
To je ale hezké a humorně napsané vzpomínání.Docela si to představuji a musím se smát.
Alena Várošová
14.3.2016 11:10
Díky Kataríně,Soně a Petrovy za jejich vzpomínky,ale určitě jsme Slovenkám jejich chalány neodvedly,to si myslí ony,šli za hlasem svého srdce.
petr stejskal
13.3.2016 17:59
Tak ahoj. To povídání je nádherné. A když si k tomu přidám moji představivost, tak to přímo prožívám. Krása mládí a to jemné napětí k tomu přece vždy patřilo. Ali, ještě jednou díky za úsměv.
Soňa Prachfeldová
13.3.2016 17:13
Bylo to krásné zasnění Alenko, humorné, i když tehdy to byly zřejmě peprné okamžiky. Byla jsem poprvé u rodičů mého chlapce, který měl dovolenku a jeho máti nám ustlala v ledové komoře, ale zato s obrovskými duchnami a já se tak styděla, to jsme spolu ještě nic :-) a tak jsem zaplula do těch duchen celá. Jenže z nás se manželé nestali a přesto bych ho ráda viděla i po těch letech. Byl to krásný kluk !
Katarina Schultzova
13.3.2016 15:03
U nás sa v tej dobe, keď bola vojenčina hovorilo, že Češky si uchmatli našich najlepších chlapcov.
Alena Várošová
12.3.2016 20:43
Evi,to byla ta doba vojna ,jak to píše Elenka a Alenka V děkuji.Nemohu psát jen smutné příběhy,jsem ráda,když se lidi smějí a jsou dobře naladěni.Smutku bude vždy dost.
Alena Várošová
12.3.2016 20:41
Milá Naděnko,Haničko,Alenko a Zuzanko mám radost,že se vám moje skutečná příhoda líbila.Nejsem žádná suprová pisatelka,ale obyčejná žena- venkovanka, ta musí mít obyčejné své příběhy. .Hezký večer
Eva Balúchová
12.3.2016 20:37
Taky jsme s manželem česko-slovenský pár a může za to vojna.Zážitků máme taky plno,váš je veselý a přeji ať vám to i dál klape.
Alena Vávrová
12.3.2016 20:00
Bylo to tak, že čeští kluci kroutili vojnu na Slovensku a slovenští v Čechách. Tak těch česko-slovenských párů vzniklo mnoho. Nemusím chodit pro příklad daleko - moji 2 bráchové a navíc si namluvili sestry. Alenko, čtivé, humorné - a ta výdrž ;-), to je za 5*****!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci