FOTO: autorka
Drobenkový koláč
3. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.7.2019 13:02
Tahle verze drobenkového koláče mi dočista unikla. Měla bych ho vyzkoušet :)
Eva Mužíková
5.3.2016 21:01
Elen, tak to je recept pro mne jako dělaný. A ke všemu mám v ledničce " lehce" prošlý tvaroh:)))) Zítra zkusím, mám i zbytek borůvek...
Jitka Valachovičová
5.3.2016 15:40
Takže tedy :ahoj Elen, chtěla jsem psát vzkaz u svého profilu, ale když nejsi v mých přátelích, tak to nejde? -tak píšu tudy = před chvílí jsem dala ještě jednu mandalu do své fotogalerie = je na papíru a dostala jsem jí od kamarádky. zdravím
Alena Várošová
5.3.2016 11:25
Elen,vypadá to dobře.Většinou dělám buchty i koláče z kynutého těsta.Zkusím to.
Hana Rypáčková
4.3.2016 19:19
Taky ráda dělám drobenkový, ale bez tvarohu a vejce , často se musí jíst lžičkou, jak se drobí.Ale je to jako dortík...Hodně ovoce prosypané pudinkovým práškem. Zkusím tvůj ..
Elena Valeriánová
4.3.2016 17:19
Jitko, prosím bez pani, :-) Já znám ty mandaly pouze z fotografie. Ale zkoušela jsem to jen jednou s ne moc dobrým výsledkem. Nebojte se, zvyknete si tady rychle. Je to fajn, že přišlo tolik nových lidiček.
Helena Hejduková
4.3.2016 17:06
ten koláč je opravdu dobrý a ovoce se dá použít téměř jakékoliv, čerstvé mražené kompotované. recept mám "hrníčkový" - 2 hrnky polohrubé, 1 hrnec cukr krupice,půl kostky másla, 1 vejce a půl hrnku mléka, prášek do pečiva. o dvou třetin drobenky z másla,cukru a mouky se přidá celé vejce, mléko a prášek do pečiva a vše se promíchá, vylije do pečící formy (dortová 28 cm) buď vymazané nebo vložené pečícím papírem, naklade se ovoce (malé kousky nebo drobné ovoce celé) a posype zbytkem drobenky. Nejraději ho mám s višněmi nebo jablky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci