Hurá do Doks
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
16.3.2016 21:16
Ali V.,parník určitě.Zámek nevím,jestli většina pojede do Zákup,tak taky pojedu.A jídlo jako Maruška F.
Marie Foltýnová
16.3.2016 20:29
Psala jsem to i na CHat,ale je pravda,že by se to zahrabalo dalšími příspěvky.Takže. Parník ano.Zákupy ano. Oběd kuřecí řízek ,hranolky.Vše dvakrát .Já i dcera.díky organizátorům.
Olga Štolbová
16.3.2016 20:01
Poslušně hlásím: parník ANO, Zákupy ANO, oběd ANO - svíčková h.k.(4)+pivo... Děkuji*****
Alena Vávrová
16.3.2016 19:50
Děkuji všem, co již dnes nahlásili parník :-) a prosím další zájemce o zanechání zprávy. Děkuji!
Alena Tollarová
16.3.2016 19:38
Obědy jsem potvrzovala jak na pátek, tak na sobotu. Ale jestli tedy v sobotu bude v Zákupech, tak se zařídíme po svém.
Helena Votíková
16.3.2016 19:35
Votíkovi - Parník ano, Zákupy ne. Obědy jsem již potvrzovala na oba dny. Děkujeme.
Jiří Hudeček
16.3.2016 16:54
Radku a Jitko-Zákupy NE, jinak potvrzujeme páteční oběd v Kamýku a sobotní v Bezdězu(pokud bude). Také plavbu parníkem.
Alena Vávrová
16.3.2016 16:37
Tak Vávrová - Zákupy NE. Byla jsem tam vloni. Ještě dodávám, že na parník musíme nastoupit v pátek odpoledne nejpozději v 15 hod. a musím tam také poslat závaznou objednávku s počtem osob a uvést hodinu. Mám povolen i vjezd 1 os. auta do areálu, to by vzalo ty, co mají problém s chůzí na větší vzdálenosti. Lístek je za 90/os. Platba na místě kapitánovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci