Hurá do Doks
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
16.3.2016 16:14
POZOR: Z přihlášených do Doks zatím nepotvrdili požadavek na společný páteční a sobotní oběd paní Jarmila Jakubcová, Lidmilka, Jitka Mošovská, Šimůnkovi a K. Krombelec. Zároveň VŠECHNY prosím, co nejdříve zde napište, kdo má zájem o Zámek Zákupy.
Soňa Prachfeldová
16.3.2016 16:01
Ahoj odpo, stříhám, růže, suším prádlo a odskočila jsem na kafe a na íčku zase novinky. Alenko, parník prima v pátek odpoledne, Jíťo a Radku, vzali jste na sebe dobrovolně těžký úkol, čím víc variant, tím těžší vše. Brala bych pátek odpoledne ten parník, sobota dopoledne Zákupy i s obědem a odpoledne už by mohlo být oddychové na pokec , či jiné ne ? Je to můj názor, ať se rychle vyjádří i ostatní, ať máte dostatek času to objednat. Patří Vám oběma můj vřelý dík
Jo a 2x řízek a hranolky :-)
Danuše Onderková
16.3.2016 15:52
Jitko pokud pojedu tak se přizpůsobím, ale kdyby to byl Zámek Zákupy tak na oběd prosím kuřecí řízek a hranolky. Věřím, že by mi to mohlo vyjít, jinak budu zklamaná :(
Alena Vávrová
16.3.2016 09:46
Info: hlásím radostně, že máme přislíbený parník na okružní jízdu po jezeře!!
Radovan Cakl
15.3.2016 12:47
INFO: prozatím zjišťujeme počty strávníků v pátek a sobotu na společné obědy. Kdo jste zde ještě nenapsal požadavek, prosím napište. Během několika dnů oznámíme nabídku pro individuální objednávky, výběr ze 3 až 4 jídel. Pravděpodobně formou nového článku, tento by už byl nepřehledný.
Radovan Cakl
15.3.2016 11:12
Jiří, jde jenom o místo u stolu, k výběru by mělo být normální menu restaurace. Počítáme s vámi, požadavky u článku registruji.
Alena Vávrová
13.3.2016 18:00
Jiří, určitě to z nádraží stihnete, podle trati vede přímá cyklostezka asi 1,5 km.
Jiří Libánský
13.3.2016 15:46
Budeme se Zuzanou stíhat páteční oběd a zúčastníme se i sobotního. Jen nevím, zda se předem zajišťuje jen místo u stolu a nebo i příprava určitého jídla. Pokud budeme mít koloběžky, do té 12té hodiny se snad z nádraží dopravíme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci