Hurá do Doks
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Hudeček
13.3.2016 14:45
Radku zdravím a hlásíme se s Lenkou na pátek i sobotu ke společnému obědu. Určitě chceme na Housku, ale nevíme jak to bude, protože musíme také do Liberce za tátou. Každopádně pojedeme v pátek ráno směr Slaný-Mělník-Dubá-Doksy. Takže kdyby někdo chtěl po cestě stopovat tak může.
Hana Rypáčková
13.3.2016 11:33
Je to hezké, že se mnou taky trochu počítáte. koukla jsem na spojení V pátek brnkačka 8.40 z Holešovic jede vlak přes Boleslav /když se nechytím na nocleh/. Ale opravdu to nevím.
petr stejskal
11.3.2016 19:31
Radku, dík za postarání. Vím,že to nebývá jednoduché, ale místní Alenka je dítě snaživé a ochotné, tak jistě pomahá. Na těch srazech je asi nejzajímavější, že vlastně jediným styčným bodem je důchod/snad neurazím/.Jinak je to jistě různorodá parta z celé republiky.
Hana Práglová
11.3.2016 13:10
Silně uvažuji o tom,že bych přijela také.Máte někdo volnou postel na pokoji ???
Miroslava Jachimová
11.3.2016 12:55
Hlásím se na páteční i sobotní oběd. Ještě nevím, kdy přesně dorazím, ale předběžně vyhlédnuté spoje mám jako Květa. Oběd si nenechám ujít, jinak bych hlady pošla.
Květoslava HOUDKOVÁ
11.3.2016 12:25
Předběžně jsem zjistila= z PRAHY !! VLAK: Praha-hl.nádr. 7.24 nebo 9.24 - s přestupem v Bakově n.Jiz. - příjezd do Doks 9.18 nebo 11.18 Ještě je možnost jet také autobusem: Praha-Holešovice 7.40 nebo 8.40, příjezd do Doks 9.15 nebo 10.33 (Alenka Vávr. mi napsala: Vystoupit na zastávce "Lipové náměstí"). Takže "pražáci" páteční oběd krásně stihnou.
Radovan Cakl
11.3.2016 11:48
PROSÍM, PROSÍM, pište kdo půjde (viz. článek) na páteční a sobotní společný oběd, musíme to zajistit v předstihu !!! Pokud připíšete jak a v kolik hodin přijedete (abychom vás mohli odvézt z nádraží do hotelu - 1,7km), budeme rádi. Bude pak možné načasovat i páteční společný oběd. Děkuji.
Eva Mužíková
11.3.2016 10:59
Radku, já dorazím v sobotu autem, volná dvě místa / třetí blokuje Bertíkova přepravka/.. Jsem jednoznačně pro Bezděz... oběd v sobotu ano...Super organizace, díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci