FOTO: archiv autora
Proč se v naší společnosti o ničem věcně nediskutuje?
11. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
15.3.2016 09:31
Pozorně jsem si váš článek přečetla a pokusím se o vaší otázce popřemýšlet. Zřejmě jsme příliš dlouho dostávali leccos "befelem", proto jsme rezignovali na diskuzi. Ne každý, když stále naráží na "Marnost, nic než marnost", vytrvá ve svém odporu k tomu, co nemá potřebu podporovat. Obávám se, že jsme si tímto postojem nadrobili do budoucna víc, než si dokážeme v současnosti představit.
petr stejskal
15.3.2016 09:23
Docela mě tohle povídání překvapilo. V dobrém smyslu slova. Kdyby takhle nás informovala ta naše slavná nezávislá media,tak by to vypadalo asi v republice jinak. Ale je faktem, koho chleba jídáš,toho píseň zpívej si říkají naši novináři a tak zpívají a nebo i mlčí. Prezident je hlava státu, ať ho mám rád či ne. Já taky Havla rád nemám,ale nikdy bych se nesnížil k sundání prezidentské standarty. To byla urážka celého státu. Ta standarta nebyla Zemanova,ale prezidentská! To, že nějací hlupáci vytahli červené kartičky v pravou chvíli bylo snad jasně vidět,že je organizované. Někdo je musel nechat nadělat. A jmenování profesorů prezidentem vychází z ústavy a tak má prezident možnost jmenovat či nejmenovat. Jinak by to byla jen frašk a nebyla by potřeba. A nevidím sebemenší důvod si myslet, že vysokoškoláci či umělci jsou elitou národa. Oni jsou snad něco víc? I když třeba udělají školu v Plzni? Mám tři syny. Všichni jsou vyučeni. Jeden od černého řemesla,soustružník, druhý automechanik a třetí původně prodavač. Ten prodavač si udělal maturitu a dnes dodělává vysokou. Ten automechanik je vyhledávaný a třetí je výborným řidičem. Ti jsou pro mě elita. Rodiny a tím i národa. Mnozí ti vysokoškoláci jsou těmi vysokoškoláky jen díky těm obyčejným rodičům, co si utrhovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci