Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Moje poprvé - Výkaz
12. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
16.3.2016 08:16
Kdybychom stáli pořád na jednom místě, tak jsme v p.... Bez PC už ani krok, je to pokrok!
Marcela Pivcová
15.3.2016 12:52
Paní Lidmilo, válčím s počítačem dodnes a nevím, jestli bych dostala, právě z toho důvodu, ještě odvahu vzít třeba jen pár hodin jako zástup. Zažila jsem už dobu, kdy se vysvědčení tisklo, ale naše zástupkyně mi v takovéto situaci ochotně pomáhala. V hudebním kroužku ani dnes naštěstí počítač nepotřebuji.
Libor Farský
15.3.2016 11:06
Lidmilko, milé počteníčko jako vždy. Jsem také velmi konzervativní. Jenže třeba moje maminka pracovala u Hefa n.p. v době plánovaného hospodářství - to byly tenkrát tzv. "pětiletky". Takže měla za úkol naplánovat potřebu podniku všeho možného na 5 let dopředu. Takže např. i spotřebu ramínek na šaty, mýdel a ručníků, toaletního papíru atd. Myslím, že by jí počitače v tom idiotském systému byly obrovskou pomocí. :-)
Lenka Hudečková
15.3.2016 06:00
Lidmilko, hezky napsané. ♥♥♥Znala jsem ze SŠ taky jen PC na děrovací štítky ,to mě nebavilo...koupit si počítač mě donutilo až to, když šla dcera studovat do Prahy. Telefonování v té době bylo drahé, žádné "balíčky" jako dnes, tak jsem si pořídila někdy v roce 2002 svůj první stolní PC...učila jsem se postupně, každý víkend něco.. nejvíce jsme s dcerou na dálku používaly ICQ, kde mi i v týdnu radila, co a jak...
Helenka Vambleki
15.3.2016 01:01
Já v práci zažila ruský sálový počítač s děrnými štítky, stojany na pásky...pak první počítače, jazyk JCL...a pak mě propustili. V roce 2002 jsem stolní PC ani neuměla zapnout, zapla jsem jen monitor a čekala a nic se nedělo. Dnes umím pracovat i v Excelu - používám ho při vymýšlení křížovek :-)
Olga Štolbová
14.3.2016 22:58
Lidu, moc hezké vzpomínání. Tohle mě naštěstí minulo, já jsem si Písíčko pořídila jen pro radost až v pětasedmdesáti letech, ale než jsem se to trochu naučila, byl to občas nervák. *****
Marie Magdalena Klosová
14.3.2016 21:54
Tak vidím,holky,že jsme na tom veskrze stejně! Tedy dobře !!! :)mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci