FOTO: archiv autora
Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
17.3.2016 08:44
Libore moc, moc hezké. U mně za jedna s pěti hvězdičkami. A s tou zvěří ve městě, věřím. Mám také zážitky, v nedělním odpoledni tři srny na sídlišti Novodvorská, nebo v noci na Proseku šest zajíců mezi domy, asi se jim tam líbilo, panáčkovali a snad si i hráli. Zhasla jsem auto a možná, pět minut jsem jim vůbec nevadila.
Zdenka Jírová
17.3.2016 00:54
Hezké vzpomínky. o svých plesech jsem už napsala, tak jen k tomu divočáku na Letné. Nejsem z Prahy, ale v našem lázeňském mstě jsem se jednou ráno na městské stanici trolejbusu potkala s jelenem. Mšl obrovské parohy, je to dost veliké zvíře. Nechtěl jsem věřit vlastním očím. Klidně se popásal na trávníku u zastávky. Později jsem se dozvěděla, že utekl z jedné soukromé obory za městem.
Elena Valeriánová
16.3.2016 22:22
Liborku, zase si nezklamal. Tvůj laskavý humor, který tak mistrně umíš použít, je jak letní vánek. Pohladí, polaská a vykouzlí úsměv.
Hana Rypáčková
16.3.2016 17:07
Hezké vzpomínání na poprvé. Nějak mám svůj maturitní ples zastřený, ale dětí si dobře pamatuji. Jak mi připadaly tak nedospělé a jak se dospěle tvářily....Věřím, že se na další slezinu své třídy i třídy žáků jistě dostavíš...Zrovna jsem dostala pozvání na září. Co bude v září? Scházíme se jak to jde, velmi často...Bez ztráty hvězdičky , Liborku./Ty zdrobněliny užívám s chutí./
Eva Mužíková
16.3.2016 16:36
Liborku, opět jsi mne přesvědčil, že dokážeš i ty nejtrapnější okamžiky převést do humorné formy. Ráda jsem si Tvůj příspěvek přečetla...
Lenka Hudečková
16.3.2016 14:55
Libore, moc pěkné vzpomínání...líbí se mi to, a fotky jsou super. :-)
Alena Tollarová
16.3.2016 14:38
Padesát osm - to jsou holky jako lusk. Jo, jo, můj maturitní ples v ústeckém kulturáku by taky vydal na samostatný elaborát. Dík, Libore, za Tvoje vzpomínky.
Alena Várošová
16.3.2016 13:10
Moc se mi líbí Libore vzpomínky jak na školní plesy,tak na samotné studenty.Hezky a výstižně popsáno taneční kreace a pocity.5*
Naděžda Špásová
16.3.2016 10:55
Liborku, připomněl jsi mi můj maturák. Měly jsme ho v Lucerně a ačkoliv jsme byly čistě holčičí třída, tanečníci nám nechyběli. Tvoje maturitní zkušenosti se mi líbí. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci