FOTO: autorka
Soutěž: Moje poprvé v Lázních Libverda
16. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.3.2016 13:37
Leni, hezké poprvé a moc hezké fotky. Svatba v Hejnicích další poprvé. Libverdu znám a taky se nám tam moc líbilo. Před pár lety jsme tam byli s mužem na prodlouženém víkendu. Zajeli jsme si na Ještěd, do Hejnic jsme šli pěšky, k sudu jsme se taky vyhrabali a ještě jsme stihli nasbírat i houby. Měj se hezky a ahoj v Doksech. *****
Jaroslava Korpášová
18.3.2016 12:58
Ty bláho, neříkej mi, že ono je to už deset let zpětně....však to vidím, jak kdyby to bylo včera a ta terasa, tak ta byla vskutku bombová! Máš to Leni za 5 i s hvězdama :-)
Libor Farský
18.3.2016 12:42
Moc hezké povídáníčko, pokocháníčko obrázky a nejlepší je ***** happy end.
Alena Tollarová
18.3.2016 12:41
No vida, a je to tady. Podruhé Poprvé v lázních. Je dobře, Lenko, že jsi se nelekla a od svého úmyslu napsat o Tvých lázeňských zkušenostech neupustila. Na Obřím sudu jsme kdysi byli s ještě malými dětmi, od té doby ne, tak jsem si ráda připomněla.
Alena Vávrová
18.3.2016 12:25
Na Libverdu a okolí mám také pěkné vzpomínky. Prvně jsem tam byla na putov. škol. výletě - to jsme byli i na těch protějších kopcích. Pamatují výhledy z Frýdlant. cimbuří. Později několikrát na výletě s rodinou a naposledy se sport. klubem. Ty schody sm. k Obřímu sudu! No a Hejnice - také mockrát, dokonce i dovolená v kempu, kterou nám překazila povodeň. Tak tak jsme stihli odjet.
Elena Valeriánová
18.3.2016 12:21
Tolik krásných vzpomínek se v této soutěži dostali na íčko. Lenko,patří k nim i Tvůj článek, super fotogalerie.
Hana Rypáčková
18.3.2016 12:17
Byla jsem tam jen na výletě. Pobývali jsme na táboře v rekreačce DDM Liberec ve Fojtce. Tak jsme šmejdili kolem.Ale nejvíc se nám líbily polodrahokamy, které se nacházely v okolí.Tak mě to potěšilo. Obří sud se mi hned vybaví při názvu lázní, jsou jako z cukru. A odbočka do Pekla?Byli jsme tam také...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci