FOTO: autorka
Soutěž: Poprvé v Paříži
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
17.3.2016 16:27
Krásný pozdrav z druhého břehu. A je dobře, žes ho tak moudře přijala.
Helenka Vambleki
17.3.2016 16:13
Alenko, musím uznat, že tvůj milovaný muž byl koumák, aby ti mohl i po odchodu udělat svým dárkem radost. A je dobře, že sis to tak pěkně užila. A těší mne, že zrovna já jsem byla společnicí při tvé další návštěvě Francie :-ú
Elena Valeriánová
17.3.2016 16:13
Alenko v této soutěži Poprvé, je několik příspěvků, které me dojaly a vehnaly mi slzy do očí. I Tvůj výlet do Paříže patří mezi ně. Děkuji Ti, že jsem mohla nakouknout do Paříže Tvým prostřednictvím.
Jitka Chodorová
17.3.2016 16:02
Já se moc omlouvám Alenko, já si tě spletla s Růženkou, akorát mě bylo divné, že je Růženka blondýnka, tak se nezlob a promiň.
Marie Magdalena Klosová
17.3.2016 15:56
Je to prostě krásné dědictví po manželovi.Tak si ho ještě mnohokrát užijte.Paříž stojí za to.mm
Jitka Chodorová
17.3.2016 15:53
Moc pěkné, i když trochu smutné vyprávění Růženko, tak si tu Paříž na podruhé užij, a díky za příspěvek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci