Fotokoláž: autorka
Soutěž: Poprvé babičkou
18. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
1.10.2016 23:37
Jitko, princeznička je kouzelná, článek jsem přečetla jedním dechem, jak je tu i již také psáno. Moc dobře znám ten krásný pocit, když jsem se 7.8.2009 stala babičkou a pak 30.12.2011 se narodila druhá beruška Karolínka. Verunka už chodí do druhé třídy = jsou to moje sluníčka.*♥♥♥
Jarmila Peerová
19.3.2016 17:33
Hezká vzpomínka,jako by to bylo včera,že Jituško ? A zatím je to už řada let,z jednoho vnuka už máš tátu.Je báječné,že jsi měla možnost vidět všechny vnuky vyrůstat a teď snad i Emmičku,což bych Ti moc přála.Tvé " poprvé " byla hezká vzpomínka,díky....
Hana Rypáčková
18.3.2016 21:15
Pěkné líčení , babičkovství je prima a prababičkovství ještě asi lepší.Mladší babička se stará a prababička si jen užívá. Hodně štěstí.
Jitka Chodorová
18.3.2016 21:07
Děkuji za milé komentáře, dvojče A a dvojče B, to není můj nápad,ale lékařský termín, dvojče A se narodilo asi 10 minut před dvojčetem B. Já si je poznačila jinak,když byli s námi na dovolené v Chorvatsku, dvojče A plavec, dvojče B neplavec. Koho by to zajímalo, na profilu mám článek Dovolená s dvojčaty, to byla tenkrát mela,bylo jim 13let.Zajímavé je, že dvojče B, poprvé předstihlo dvojče A, a to svým otcovstvím.
Eva Balúchová
18.3.2016 20:09
Jitko,pěkné čtení.Hodně radostí s vnoučaty i pravnučkou.Líbí se mě pojmenování dvojče A a dvojče B.
Eva Mužíková
18.3.2016 19:30
Jitko, to se nedalo jinak, nežli přečíst až do konce jedním dechem. Napětí, obavy, láska a radost - krásný příspěvek. Tak hodně štěstí...
Olga Štolbová
18.3.2016 17:57
Krásné počteníčko, Jitko. Tolik chlapů v rodině je radost, ale tu malou princeznu už jste nutně potřebovali. Gratuluju ti k tak velké rodině. I když někdy není všechno nej, nej, máš velké štěstí. *****
Zuzana Pivcová
18.3.2016 17:04
Á, tak tady ještě nevypráví Lady, nýbrž skutečná babička Jitka. Pamatuji si, Jituš, jak jsi někde brzy po vstupu na i60 vyprávěla o vaší dovolené v Chorvatsku s těmito, tenkrát trochu pubertálně zdivočelými, vnuky. A vida, dnes už je jeden otcem a Ty prababičkou. -)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci