FOTO: autorka
Soutěž: Jak jsem se dotkla nekonečna
19. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
20.3.2016 20:17
Vando, Tvé dramatické vyjádření mne uvrhlo do vzpomínek na podobný vlastní prožitek. Ale, nebyla bych schopna to vylíčit tak znamenitě. Važme si života!
Jarmila Komberec Jakubcová
20.3.2016 18:02
Moc krásný článek umíš opravdu krásně psát jak už ti i napsali jiní. Přiznám se, že mi při čtení mrazilo. Opatruj se
Hana Rypáčková
20.3.2016 16:25
Každý máme svého anděla strážného, někoho ale nezastaví...Četla jsem příběhy lidí, kteří se vrátili, ale ty jsi to napsala správně dramaticky.
Přišla jsem ze slunného dne, z hezkého zábavného odpoledne, tak jsem trochu zvážněla. Hlavně , že ses vrátila a žiješ.
Jitka Chodorová
20.3.2016 16:05
Ano Vando, i mě mrazilo při čtení tvého článku, umíš to parádně popsat, i na mě dýchlo tajemno spojené s nadějí.Díky Vando.
Helena Votíková
20.3.2016 15:56
Vůbec nevím co napsat. Velmi silné. Snad jen Díky Maminko. A díky Vando.
Jana Šenbergerová
20.3.2016 15:03
Jsem přesvědčena o tom, že jsme všichni a stále v kontaktu s tímto nekonečnem, přestože tomu většina z nás nevěří. Nicméně jednoho dne nejen uvěříme, ale také pochopíme. Druhý břeh není ani zdaleka tak vzdálený, jak by se nám mohlo zdát. Velmi působivé, Vando.
Alena Várošová
20.3.2016 14:15
Vando,Tvůj asi již poslední soutěžní článek jako od spisovatelky,mne dostal.Umíš a díky Bohu,či mamince jsi se vrátila zpět.Opravdu hledám slova,co bych ti měla ještě napsat.Snad jen to že žiješ a můžeš tu být pro svého manžela,děti,vnuky a tvé nejbližší.Psát články a dělat radost druhým lidem.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci