Moře
28. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
29.7.2012 11:12
Můj vzkaz se dal pochopit i takto. Já jsem myslela na to, jak jsou někdy lidé myšlenkoví Blíženci!
Jitka Chodorová
29.7.2012 10:32
Zuzanko,četla jsem vaši povídku a překvapilo mě,co máme společných myšlenek i slov,ale věřte,že jsem neopisovala,mám tuto povídku již asi 2 roky v "šuplíku",jakož i jiné,děkuji vám!
Zuzana Pivcová
29.7.2012 09:52
Vaše pocity plně chápu, sama jsem je tu nedávno také popsala (viz Není moře jako moře).
Růžena Antlová
29.7.2012 07:01
Vzpomínka a slib daný moři i když se vám nepodaří ho splnit aspoň máte nač vzpomínat,já o něm jen snila a sním a ráda si vždy aspoň o něm něco přečtu nebo koukám na obrázky a různé dokumenty a cestopisy o moři.
Jitka Chodorová
28.7.2012 23:09
Myslím si,že já k tomu už nepojedu,i když bych moc chtěla,jsou věci,o kterých člověk nemůže sám rozhodovat...
Vendula Jirásková
28.7.2012 21:27
Jituško,ještě mnoho a mnoho dalších krásných chvil,strávených u moře.Už se na Vás těší !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci