Ilustrační foto: pixabay.com
Nový žák Majkl
27. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.3.2016 19:59
Mluvíte mi z duše, ze své dlouholeté praxe vím, že za pochybení dětí umístěných ve výchovných ústavech mohou převážně rodiče. Hezky napsané....
Hana Čadová
30.3.2016 19:57
Jo, dnešní dětičky. Je to vizitka rodičů. Lituji učitelé, protože když dostane dítě 5 tak hned do školy přiběhne rodič a udělá hrozný mazec. Majklovi přeji, aby mu takto říkali i ve stáří!
Eva Balúchová
30.3.2016 19:45
Ještě dodám,že ho paní učitelka i spolužáci pěkně srovnali.Myslím,že mu tím prokázali dobrou službu.
Eva Balúchová
30.3.2016 19:41
K příspěvku Vlaďky Novakové bych připsala:žel,i takový jsou někteří rodiče.
Danuše Onderková
30.3.2016 19:39
Pěkné, je vidět jak byl doma vychováván a jak se doma asi mluví.... k tomu není co dodat. Dávám *****
Naděžda Špásová
30.3.2016 19:08
Lidmilo, nezklamala jsi, opět jsem se pobavila. Nechci se kluka zastávat, ale tady bych spíš dala pár facek té matce, ne-li oběma rodičům. Kdo může za to, že dnešní děti si dovolí to, co by nás, jako děti, ani ve snu nenapadlo? *****
Květoslava HOUDKOVÁ
30.3.2016 16:37
Do DPS jsem se stěhovala v době, kdy dorůstala 4 vnoučata - pocit, že budu mít nadbytek volného času. Rozhodovala jsem se pomoci třeba některé mamince s dítětem. Jsem však ráda, že jsem to neudělala. Stačí mi např. vidět v obchodě, jak velmi malé děti jsou drzé, sprosté, rozeřvané atd. (možná, že z nich rostou další "Majklové"). Proto raději občas hlídám fenku Terinku - ta je dobře vychovaná a nezradí!
Helenka Vambleki
30.3.2016 16:08
Počítám, když to byl rok po revoluci, dnes je Majklovi o 26 více a bohvie, co dnes dělá, jestli je stejný nebo ještě větší sprosťák, taky už možná má sám Majkla juniora. Takže, Lidmilko, prosím, zjisti nám, jestli o něm paní učitelka něco neví???
Hana Rypáčková
30.3.2016 15:46
Děti jsou děti.Jako opičky. To rodiče jsou sprosťáci....
Mimochodem, u nás velká odezva na sponzory dětských stipendií je odsunula . Buď přispět na všechny děti, nebo se školy příspěvků zříkají.
Zuzana Pivcová
30.3.2016 15:32
Někdy se to třeba takhle dobře situačně vyřeší, ale někdy bohužel ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci