FOTO: archiv autorky
Modelky se představují: Helena Skorupková
28. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
31.3.2016 11:40
Žijete v krásném kraji, který jsem si v posledních letech velice oblíbila. Zvláště okolí Soláně, ráje umělců se svou tajemnou atmosférou. Proto Vám přeju, abyste se na stránkách i60 cítila dobře. Jinak se zajímám taky o numerologii a zahrádku.
Helena Skorupková
30.3.2016 16:36
Ten, koho zajímá móda se může denně podívat na naši Popelku, nebo slovenské Nákupné maniačky. Asi řeknete, že to není pro nás, ale já to sleduji a mnohdy se ty mladé kočky oblečou usedleji, než by měly ke svému věku. Často mám stejný názor jako jejich porotci a pořad je inspirativní i pro nás i když ne všichni budete souhlasit. V této době máme takové možnosti, o kterých se nám ve dvaceti ani nezdálo, že jednou budou. Je třeba to využít a žít.
Helena Skorupková
30.3.2016 16:19
Všechny zdravím a všem děkuji za příspěvky.
Seberte odvahu a pište a chvalte sebe i druhé, přináší to uspokojení.
Soňa Prachfeldová
30.3.2016 09:50
Hezké představení, také mám podobné zájmy a máte pravdu - vše nelze stihnout. Držím Vám palce :-)
Hana Lancová
29.3.2016 16:57
Paní Heleno. Oblečky a účes super. Zkrátka čuprbaba. Vnuk má pravdu. :-)))
Zuzana Pivcová
29.3.2016 15:06
Proč by měly být boty zcela nevhodné? Nevhodné na co? Helena nepředvádí žádný tematický model, nýbrž sebe jako osobnost. A na hory nebo jízdu na koloběžku, což k ní patří, jsou tyhle boty více než vhodné.
Elena Valeriánová
29.3.2016 14:16
Opravdu hezké představení. Moc vám to sluší a já vám přeji hodně štěstí.
Eva Krausová
29.3.2016 14:11
"Pléd" se mi nelíbí, není to styl pro mne...Boty na druhém snímku zcela nevhodné. Ale moderní babička ano, taková byla i má maminka-věk pro ni nikdy nebyl překážkou...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci