Ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem pekla bůček
31. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
alena vančurová
18.4.2017 11:19
I já vyvedla jednou něco podobného.Naštěstí s dobrým koncem.Ráno jsme spěchali k autobusu,se synem do školky a já do práce. Odpoledne, když jsme se vrátili domůmě bylo divné,že máme v kuchyni krásné teplíčko,až po chvíli jsem zjistila že jsem nevypla elektrickou plotýnku.Asi při nás stáli všichni svátí že jsme nevyhořeli.
Helenka Vambleki
5.4.2016 10:09
Miláček mi občas dělá speciality "na černo" - a většinou za to může zakoukání do PC - vždyť to znáte :-)
Helena Votíková
3.4.2016 11:54
Ono uzené v papiňáku už bez vody je taky dobrý. Holt když se pospíchá....
Alena Tollarová
2.4.2016 13:40
Jsme lidi, děláme chyby. A mně se líbilo i to, že jsme se dokázaly přiznat jak k těm spáleným mazancům a beránkům, tak i k takovýmto karambolům.
Lenka Hudečková
2.4.2016 13:10
Stane se, myslím, že každá z nás někdy v životě již něco připálila, zapomněla apod. :-)
Danuše Onderková
1.4.2016 22:30
Vím, zažila jsem to v práci, kolegyně si je vařila, nic mi neřekla a zapomněla na ně. Já pak nevěděla kam se ukrýt :)
Danuše Onderková
1.4.2016 20:09
Z vašich článků zjišťuji, že opravdu nejsem jediná, ale o pár let později přišel bývalý silně podnapilý, dal si na plynový sporák dělat hranolky a na záchodě usnul. nevím kdy se vzbudil, ale ráno jsem našla spálený hrnec na balkoně. musela jsem ho vyhodit. I toto náhodou dopadlo dobře....
Zuzana Pivcová
1.4.2016 19:03
U nás v sídlišti v protějším paneláku, kam koukám na okna, došlo před 2 měsíci z podobného důvodu k požáru a úmrtí, takže sláva všem, u kterých to dobře dopadlo.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.4.2016 10:54
To ještě když jsem bydlela v Praze, sousedé dopadli hůř. V paneláku elektr.sporák - odjížděli asi někam na nákup - a jejich 3letý klučina -v nestřežené chvíli- otočil knoflík největší ploténky naplno. A když se vrátili, už byt neobyvatelný - požár a zásah hasičů - vykonaly své.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci