FOTO: autorka - Zámecký park Chodová Planá
Neplánovaná sobota
4. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
6.4.2016 20:06
Byť je Cheb mé rodné město, opustila jsem ho jako čtyřletá a musím se stydět, tento rodný kraj neznám
Alena Tollarová
6.4.2016 12:59
Tak to bývá, že z ničeho se vyloupne něco. Restauraci Ve skále si pokusím zapsat za uši.
Naděžda Špásová
5.4.2016 20:00
Heleno, krásně prožitá sobota. Tak to má být. A fotky jsou moc pěkné. *****
Jana Šenbergerová
5.4.2016 19:40
Někdy se neplánované výlety vydaří líp než ty plánované. Hezky jsem si ten váš užila prostřednictvím hezkého článku a zajímavých fotografií. Sama se tam jen stěží podívám.
Alena Várošová
5.4.2016 17:47
Helenko,také tento kraj znám a asi dvakrát jsem byla i v tom pivovaře Chodovar ve sklále.Bohužel v pivě jsem se nekoupala i když se tam ta možnost naskýtá..A může to být super.
Lenka Hudečková
5.4.2016 17:42
Helenko, škoda, že jsme se v M.l. nepotkali :-), jinak v Chodové Plané jsme již také párkrát byli a vloni s přáteli na obědě ve skále. Paráda a v těch pařácích, co vloni byly, tam bylo velmi příjemně chladno. *****
Zuzana Pivcová
5.4.2016 15:44
Další moc hezký výlet. Bohužel znám z toho všeho pouze trochu německý Weiden, kde jsem byla jednou na vánočních trzích.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci