Ilustrační foto: pixabay.com
Prahu šeredám
11. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Pokorová
14.4.2016 08:24
Jejda, jejda! ...zoufalý způsob jak upozornit na svou sebestřednou maličkost....
Libor Farský
13.4.2016 15:04
P.S. Dovětek p. Nekvasilovi, tentokrát v čínštině: "Nečum a čiň se, čéče!"
Marie Magdalena Klosová
13.4.2016 14:51
Je mi líto,pane Miloši,ale dnes jsem se spíše pobavila reakcemi na Váš ,už ani ne "černohumorný" článek.Skoro bych se cítila dotčena,kdybych teď po Praze chodila... :) zdravím a přeji jasnější pohled,nejen na Prahu. mm
petr stejskal
13.4.2016 14:26
Dneska dělali na bezinkách zadarmo kontrolu zraku. Pan Nekvasil by se tam mohl zastavit. Má něco s očima . O ostatním nemluvím. Kde se bere takováhle hořkost v člověku. Já jsem starý dědek, přesto se rád kouknu za hezkou ženou. Jen někdy , zvláště v létě , mám strach abych si neudělal na krku uzel.
A pokud by si pan Nekvasil vzal doma zrcadlo, tak bacha, aby to nebyl ten z Petřína. Potom by nevěděl, jestli je to pravda.
Jana Šenbergerová
13.4.2016 14:16
Propojím-li svět, jak ho vidím já, s tím, jak ho vidíte vy, jeví se mi v oblasti krásy naprosto vyvážený. Vždycky mi připomemete, že není moudré dívat se na věci jednostranně, ale raději komplexně. :-)
Libor Farský
13.4.2016 13:09
Doporučuji Vám častěji chodit před orloj na Staroměstském náměstí. Je dnes plné Číňanů, hodně z nich sem jezdí takovou dálku jen aby měli svatbu ve Staroměstské radnici radnicí s fotkou právě před orlojem. A s nimi také spousta čínských svatebčanů. Pohled na krásnou čínskou nevěstu Vám určitě spraví náladu na celý den. :-)
Růžena Marková
13.4.2016 12:14
Vtipně popsaný problém, který nemá jen Praha, ale i ostatní města a městečka. Jen malé vesničky zůstávají skoro stejné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci