Ilustrační foto: Alena Tollarová
Tady je domov můj
13. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
13.5.2016 16:25
pane Petře, mně se vaše verše moc líbí. Je to vyznání naší zemi a já souhlasím, že všude dobře ale doma nejlépe. Sama mám velké nedostatky v poznávání vlasti a snažím s to nyní dohnat. Poznala jsem daleké země ale u nás je to moc krásné. Děkuji a pište prosím dál
Květoslava HOUDKOVÁ
13.5.2016 15:15
Já taky ten negativní komentář nechápu - hora ŘÍP (byť nižší) je především naše = Česká. Před lety už jsem zde byla, teď už nikdy nenavštívím - pro NEzdraví bych už nevydýchala. Snad to nahradí současní FITdůchodci = napodobí praotce Čecha! Senior"í"čkařkám se to už podařilo ! A Ty, Petře, si každý kousek básnického střeva chraň = není to žádný "slepák"!, klidně pokračuj.
Jiří Hudeček
13.5.2016 14:39
Ano Petře poznal a rád poznám další potůčky a zákoutí. První komentář nechápu....
Lidmila Nejedlá
13.5.2016 12:23
Ano Petře, doma je naše jistota a naše vlast je krásná. Foto Alenky T. to dokazuje.
Hana Rypáčková
13.5.2016 09:04
Proč by si to nezasloužila? Jsme tu nějací profíci? Je to pravda pravdoucí. I když se někdy říká:"Všude dobře, doma nejlépe, tak co bychom tam dělali? Jedeme ven". Tak se ve stáří už co nejvíce touláme po vlastech českých. Teď na jaře si opravdu vychutnávám krásnou svěží /po dešti/ přírodu, vodní plochy a kopce. Potěšila jsem se při snídáni a už spěchám k lesu.
Karel Boháček
13.5.2016 07:54
Co to je proboha za útvar ?Taky kýč jak hrom ! To si ta hora pane Stejskal nezaslouží..
Vím, že snaha byla. Snad příště to bude lepší...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci