FOTO: autorka
Glosa: Dnešní rozčarování
12. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
12.5.2016 21:20
No mají svých na stránkách a tam by se měly výtky adresně napsat .Je pravda, že v pokynech pro dobrovolníky není uvedeno, jak se mají chovat k lidem.Jen, že děti do 15 let musejí mít doprovod dospělého. Já jsem se nesetkala s tlakem na koupi.
Hana Čadová
12.5.2016 21:06
Žlutý kvítek jsem zakoupila u metra Kobylisy od starší paní. Ve vestibulu metra postávaly dětičky a během jedné hodiny jsem byla odchytnuta asi 10x. Takový hon s prodejem měsíčku lékařského jsem ještě nezažila!
Jarmila Komberec Jakubcová
12.5.2016 20:50
I u nás Plzni chodilo ve středu města hodně skupin, dala jsem si kytičku na sako pak jsem jen ukázala. Kupuji jich vždy víc pro celou rodinu. Sama jsem rakovinu měla a tak vím čím si lidé takto nemocní musí projít. Je to jediná akce kdy na ulici na něco přispívám.
Zuzana Pivcová
12.5.2016 19:57
Já jsem si kvítek koupila u zdvořilé starší paní u vchodu do metra Budějovická. Chtěla mi dát ještě informační leták, avšak ten po 20 letech kontrol (naštěstí jen kontrol) nepotřebuji. Jednou ale na mě takhle vystartovaly s nějakou charitativní sbírkou děti, byl to viditelně jakýsi oddíl, děti oslovovaly dospělé a ti nedokázali odmítnout, v pozadí však stáli jejich vedoucí a vše řídili a přebírali od nich vybrané peníze, to se mi moc nelíbilo.
Eva Balúchová
12.5.2016 19:52
Když si koupím kytičku,připnu si ji na klopu a když mě osloví další,jenom na ni ukáži.I v Brně chodí hodně skupin.
Jana Šenbergerová
12.5.2016 19:45
Tomu rozumím. Ve velkých městech při podobných akcích si připadám stejně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci