FOTO: Mirek256 pro Wikimedia Commons
Kde domov můj: Nový Bor
18. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
20.5.2016 10:40
Ludmilo, Novoborsko znám a vím, že je to tam opravdu krásné. Předloni jsme byli na velikonoce ve Sloupu a byla to paráda. A je úplně jedno, co k čemu patří, hlavní je, že je tam lidem dobře a mají to tam rádi. A to vy určitě máte. *****
Alena Tollarová
19.5.2016 13:23
Jako dítě jsem jezdila do Sloupu na letní tábory a do Nového Boru jsme chodívali procházkou kolem lesního hřbitova. Doufám, že si to pamatuji dobře. A taky to, že jsem si z kapesného v Boru koupila plyšovou - žirafu ...
Hana Rypáčková
19.5.2016 08:00
To je hezké taková pochvala svému městu.A Varhany jsou opravdu velmi přitažlivé, také jme se tam zastavili a obdivovaly sloupovitou odlučnost čediče. To na jihu nemáme! Do té restaurace se sklárnou bych se ráda podívala...Byla jsem kdysi dávno ve Sloupu na rekreaci a do Boru jen nakoukla .
Eva Balúchová
18.5.2016 23:31
Taky bych" varhany"ráda viděla,ale je to pro mě daleko.A taky bych moc ráda viděla jak se fouká sklo.Je dobře,že je o ně zase zájem.Však naši skláři byli a jsou jedničky!
Alena Vávrová
18.5.2016 20:46
Je to od nás k vám kousek, a tak tam bývám docela často a na Klíč si občas vylezu. Ta hora mne stále přitahuje. Na Varhanách jsem byla po delším čase vloni. V mladších letech jsme hodně jezdili s dětmi lyžovat na Polevsko.
Eva Mužíková
18.5.2016 16:55
Ludmilo, já se domnívám, že jsi se o " varhanech" zmínila správně. V pravidlech této soutěže se m.j. uvádí:..." pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději"...Prácheň lze podle mne za okolí N. Boru považovat......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci