FOTO: autorka
Šumava – naše milovaná I.
21. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.5.2016 14:06
Lenko, popisovaná místa jsme taky projeli. V Sušici jsme koukali, jak vypadá bývalé slavné Solo. Na Velhartice jsme nedojeli, protože bylo vedro a my jsme skončili v rybníce kousíček pod ním a stejně to dopadlo se Švihovem ... ach jo.
Jitka Mošovská
22.5.2016 13:35
Hezké.. Fotkami jste mne připoměla známá místa. Vypravuji se na Vydru, Také jezdíme na Mlýny pro pstruhy.
Eva Balúchová
21.5.2016 22:09
Z Šumavy znám pouze Srní,Čeňkovu Pilu,Kašperské Hory a Kvildu.Moc se mě tam taky líbilo.Největší dojem na mě udělala řeka Vydra.
Jiří Hudeček
21.5.2016 18:14
Ano, pamatuji si, že jsi mi z té knihy četla a psali jsme si kam musíme vyrazit. Do Národního parku Šumava jsme se vydali autem a zaparkovali na příhodném místě. Je pravda, že jsme jej prošli TÉMĚŘ celou. Samozřejmě je to myšleno obrazně, protože se snad ani celá Šumava projít nedá.
Jarmila Fialová
21.5.2016 15:26
Málokterý obyvatel Šumavy by si troufl říci,že jí má prochozenou křížem krážem - Nádhera Šumavy je především v přírodě,lesích....prostě Národní park,kam nesmí auta a kde nepotkám davy lidí.
Alena Várošová
21.5.2016 12:14
Krásný článek,pěkné povídání o Šumavě a ještě krásnější fotky leni umíš.Nikdy jsem v těch končinách nebyla,všude je v té naší milované zemičce krásně.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci