FOTO: autorka
Rozhledny
23. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
28.5.2016 19:00
Také mám moc ráda rozhledny a hodně jsem jich zdolala. Ale už mám neposlušné nohy, hlavně na cestu dolů ... Toto je elegantní kráska.
Elena Valeriánová
25.5.2016 09:49
Aničko, těšila jsem se na Vaše rozhledny i když je už sama nevyhledávám. Nemusím výšky. Ale někdy se překonám a nikdy nelituji.
Anna Čípová
25.5.2016 07:05
Děkuji všem za zhlédnutí a připojené komentáře. Těm, co se vydají na rozhlednu, přeji dobré světelné podmínky.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.5.2016 05:39
Pro mne jsou všechny rozhledny ( všechny schody a kopce) nedostupné. Dvě nejstarší vnoučata jsou již vedoucími skautských oddílů, tak jim předám jim tipy pro výlety - dik
Eva Balúchová
23.5.2016 21:40
Pohledy do dáli jsou krásné,vůbec nevadí,že trochu v oparu.Rozhledny mám ráda,taky už jsem se z hodně rozhlížela po okolí.Přesto Kelčský Javorník vypadá dost náročně.Nevím,nevím jestli bych se tam odvážila.
Alena Tollarová
23.5.2016 18:30
Rozhledny mám hodně ráda a lezu na ně s nadšením - poslední byla Járy Cimrmana. Proto se mi článek s fotkami líbí. Chválím.
Alena Várošová
23.5.2016 17:38
Rozhledny se mi líbí,je z nich krásný pohled do kraje,když je příznivé počasí.Pěkné fotky Aničko,jako vždy.5*
Lenka Hudečková
23.5.2016 16:54
Pěkně napsané. Také navštěvujeme rozhledny, líbí se mi všechny, na které se dá vylézt beze strachu, že to se mnou spadne :-) *****
Hana Rypáčková
23.5.2016 15:49
Mám ráda rozhledny a děsím se, že už na ni nevylezu..Libín, Lipno, Trúba a ostatní neznám...Díky za výhledy z Kelčského Javorníku. Těch Javorníků je u nás , co? Asi tam rostly javory...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci