FOTO: autorka
Vážím si své pravé i levé ruky
25. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
25.5.2016 13:00
Hanko zapomněla jste mi podat ruku při rozloučení, nebo při setkání ? Ruka i ublíží gestem či silou, rukou volíme , je to ukazovátko, štourátko do našich míst - podrbání je i slastné, prostě ruka je nej...
...co o noze - nezkusíte to ?
Věra Lišková
25.5.2016 12:39
Pěkné, najít pomocnou ruku je vzácné, nejčastěji pomůže ta na konci našeho ramene.
Anna Potůčková
25.5.2016 12:32
Hezká úvaha. Ještě další věta by mohla být, že ruka ruku myje a obě jsou čisté. Zkrátka nemít ruce - vadí !!!!
Olga Štolbová
25.5.2016 11:29
Hani, tvá úvaha se mi moc líbí. Já sama jsem levačka a kdybych měla obě ruce levé, byla bych šťastná. Má pravá je trochu nešikovnější, ale tou píšu. K tomu mě doma skoro dofackovali. Ve čtyřicátých letech nebylo normální psát levačkou. Můj první vnuk je také levák a jsem na něj pyšná, je šikovný snad úplně na všechno. *****
Květoslava HOUDKOVÁ
25.5.2016 11:20
Hezká úvaha - ruce jsou jemné, milé, hladící, občas trestající, potřebné, pracovité atd. Některé části populace se však -bohužel - drží hesla: "Ručičky, nebojte se, dělat nebudete !"
Zuzana Pivcová
25.5.2016 11:12
Říká se, že ruka ruku myje, ale to v Tvém případě neplatí, protože Ty jsi svá. Ale co platí, je to, že by Tě nějaký muž měl nosit na rukou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci