Ilustrační foto: Jiří Hudeček
Kde domov můj: Vyznání České republice
30. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
31.5.2016 08:28
Milá Olinko a všichni další - moc děkuji za souhlasné ohlasy. Olinko s hvězdičkami jsi to asi dost přehnala, tolik si jich za 3 věty přeci nezasloužím. Původně jsem chtěla napsat o "svém"malém městečku - ale nechám to na jindy (až sesumíruji do stručnosti a výstižnosti). Projezdit svět, ale nevědět "co mám za domem "považuji za zbytečné! (Výjezd mimo republiku byl řídkým a krátkým "zpestřením" - a taky žiju.)
Olga Štolbová
31.5.2016 07:47
Ahoj Květo, zdravím, souhlasím a tleskám. Byla jsem párkrát ve světě a už nikdy nemusím. Tolik krásy je v naší malé zemi, kde jsme doma. ***********
Libor Farský
30.5.2016 13:47
Mé ***** patří nejen stěžejní myšlence, ale i obrázku. Je to má srdeční záležitost, v roce 1971 jsem se tam oženil. Jenže jsem si proto od pár lidí vyslechl, že jsem snob. Tak ať!
Alena Tollarová
30.5.2016 13:42
Květo, napsala jsi to báječně. Stručně, a přesto tam nechybí vůbec nic a já s Tebou naprosto souhlasím.
Lenka Hudečková
30.5.2016 13:35
Květuš, moc hezky řečeno, krátce, ale zcela na 100% výstižně. Dávám *****
Jiří Hudeček
30.5.2016 13:27
Moc pěkné, napsané srdíčkem. A ještě k tomu ta správná vlajka na hradě!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci