Ilustrační foto: ingimage.com
Předváděcí akce jsou jako drogy
1. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
3.6.2016 04:54
Moje zkušenost z mnoha "výletů"/akcí se Šmejdy je tato: Osvěty - varování - je opravdu dostatek. Bohužel to není "zajímavé čtení" pro seniory = aby se POUČILI V PŘEDSTIHU, než se akce zúčastní = jeli připraveni! Spíše je zajímá kdejaký DRB (např. jaké poprsí má zpěvačka ap.) -a tak Šmejdi stále vítězí. A senioři pak už jen "zásobují" stížnostmi tisk, TV atd. Střední generaci také čeká seniorství - věřím, že už rozumnější!
Květoslava HOUDKOVÁ
1.6.2016 18:19
Paní Romanu Mazalovou osobně znám - je vystudovaná právnička, maminka 2 dětí - milá, příjemná - ale i pevná, kurážná. Občas si s ní píšu - teď mám opět důvod, se jí ozvat - bude-li někdy někde v Praze (je zvána) - určitě se uvidíme.
Alena Várošová
1.6.2016 16:47
Se šmejdy se to řeší stále dokola a zase se objeví nějaký chyták ZDARMA na který se starší lidi a hlavně senoiři chytí.Jarmila to za nás napsala skvěle.
Vladka Steinová
1.6.2016 16:28
Dobrý den, je zde další výzkum podpořený percentuálním vyjádřením.Staří lidé jsou a budou důvěřiví, to je nikdo neodnaučí, nic nezáleží na tom, že praktiky akcí jsou klamavé a agresivní! Šmejdi drtí stát, stát se snaží rozdrtit je, třeba v podobě milionových pokut a v omezení akcí, ale stejně se vše za čas vrátí zpět. Snad jen se bránit a to lze např. ve Sdružení obrany spotřebitelů. A hlavně- na pochybné akce nejezdit!
Jarmila Komberec Jakubcová
1.6.2016 15:02
Protože jsem nikdy na žádné takové prodejní akci nebyla těžko mohu posoudit co lidi k návštěvě prodejních akcí vede. Z chatu na íčku jsem poznala, že někteří se snaží využít situace k výletům, dárkům a podobným výhodám.Kdyby tito lidé na akce nejezdili tak by ani nebyli šmejdi. Kdo na jedné straně šmejdy kritizuje a pak sám na akce s nimi jezdí mi hlava nebere.Pokud dnes někdo se nechá tzv. napálit může si za to sám. Tolik osvěty, která byla vynaložena sdělovacími prostředky, TV, internetem a stále to nestačí?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci