FOTO: archiv autorky
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
9. 4. 2020Ještě jedna vzpomínka na Evu...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.5.2016 13:23
Moc hezké povídání i fotky. Ať vám tak hezky vyjdou i další společná setkání. :-)
Karel Boháček
27.5.2016 11:25
Zajímavé,kolik lidí chce čerpat energii, ale napadlo Vás, že odebraná energie se taky musí doplnit ? Prostě moc lidí ...
Taky jsme sobečci u menhiru, hodně lidí bere penízky z dutin, ale samo je nedoplní...
Takže si raději najděte krásný letitý strom jen pro sebe a nabíjejte se !
Dagmar Bartušková
27.5.2016 11:24
Álo, pěkný článek, fotky krásné. Ty z Řípu mi něco připomínají, ale co? Už to mám! No přece naše loňské íčkařské setkání! A Eva? To je parťák, tak není co řešit. :-)
Lenka Hudečková
27.5.2016 11:07
Alenko, nádherně jsi popsala Vaše setkání s Evou, prima fotky k tomu doložila....V Panenském Týnci jsme byli tuším v roce 2014 a ani my jsme necítili žádnou energii. Ale pršelo, tak jsme si říkali, že je to tím. No a asi nesem dobrá Čech, protože na Řípu jsme ještě nebyla :-( . Jinak za článek dávám :-) a 5 *, to je jasné :-)¨
Zuzana Pivcová
27.5.2016 10:55
Eva je prímová a ani se nedivím, že si spolu rozumíte. Vždycky si vzpomenu, jak se ve vlaku zeptala na Trosky! :-D Ale není divu, já těch památek a přírodních zajímavostí také moc neznám. Z toho, co jste navštívily vy, znám jen Panenský Týnec a před lety Říp.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci