FOTO: archiv autorky
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
9. 4. 2020Ještě jedna vzpomínka na Evu...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Lejsková
10.4.2020 09:39
Děkuji za vzpomínku na Evu.Znala jsem ji z magazínu "Šťastné ženy"kde jsme byly spolu v jednom klubu.Pořádaly jsme v něm i srazíky,kde jsem Evu poznala i osobně a dá se říci,že jsme si padly do oka.Nějaký čas už na"Šťastlivky nechodím a tak jsem se s ní už delší dobu neviděla.Velice mě zasáhla ta smutná zpráva o jejím odchodu.Vzpomínám na ni a přeji ji šťastnou cestu.
Marie Foltýnová
9.4.2020 22:25
Hezký článek Alenko.Śkoda,že budeme vzpomínat už jen v minulém čase.Prožily jsme spolu celou řadu výletů,ze kterých si vždy vozila kartičky,které si lepila do deníčku a zapisovala místa,která navštívila a že jich bylo dost.Byla to vášnivá cestovatelka a príma holka.Měla jsem ji moc ráda a budu na ni s láskou vzpomínat.
Jitka Hašková
9.4.2020 19:02
Aleno, to je bezvadné, že jsi Evě mohla splnit její přání a užily jste si krásné výlety.
Alena Tollarová
9.4.2020 12:54
Eva měla velký dar nikoho nezarmoutit. Pro každého měla pár vlídných slov. Zarmoutila teď nás všechny a je strašně těžké psát o ní v minulém čase. Eva ale stejně s námi zůstane napořád a bude se dívat, co vyvádíme a kde běháme. Díky, Evo, že jsi vstoupila do našich životů a našich srdcí.
Zuzana Pivcová
9.4.2020 12:45
Moc děkuji, Álo, byl to krásný výlet, a nutno také ocenit ochotu Tvého Zbyňka, kterou jsem poznala i já. Vzpomněla jsem si, že jsi se při výletě nás dvou na Říp nahoře rozhodla, že zavoláš Evě a pozdravíme ji. Eva byla tehdy zrovna u holiče. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci