Ilustrační foto: pixabay.com
Co ráda poslouchám?
28. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.5.2016 19:34
Mám pár oblíbených pořadů, které vyhledávám na stanici Hradec Králové a Dvojce.
VANDA Blaškovič
29.5.2016 07:23
Nevěděla jsem do nedávna, že i na TV se dá poslouchat rádio. Radio Dvojka na kanálu 302, pokud se nemýlím. Na PC mám jako hudebtí kulisu Country radio. Dnes si v 17 hod poslechnu doporučený pořad od Vladky na ČR Dvojka. Tak to alespoň nyní zamýšlím...uvidím a zdravím....:) Přeji krásnou neděli.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.5.2016 20:27
Milá Vladko já rozhlas poslouchám jen když řídím auto, bohužel nemám mnoho času ale dík za hezký článek a určitě si dvojku poslechnu - navolím ji do autorádia vedle Blaníku či FMPlus.
Alena Tollarová
28.5.2016 20:17
Já jinou stanici než Dvojku neposlouchám. Zapínám rádio, když vstávám. Hraje až do odpoledne, kdy chodívám ven. No ale pak už se rádio nepouští ..
Hana Rypáčková
28.5.2016 19:25
Jak jsme teď vlivem jara víc na zahradě, posloucháme rádio více než doma. Radiožurnál má Milan rád- zprávy a hudba se prolínají..
Naděžda Špásová
28.5.2016 16:09
Vladko, také každý den posloucháme rádio. U nás ale hraje prim Radiožurnál. Mám ráda mluvené slovo proložené pěknou hudbou. Občas si u toho i trsnu. Od 10.00 tam je vždycky nějaký host a Lucie Výborná je opravdu výborná. V dnešní době opravdu není problém naladit stanici, která nás zajímá. *****
Věra Lišková
28.5.2016 15:36
Přiznám se, že rádio neposlouchám, dříve z nedostatku času, teď už ze zvyku pouštím televizi. Poplatek za něj platím zbytečně. Musím to napravit a dám na Vaše doporučení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci