Co je to štěstí?
1. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vendula Jirásková
2.8.2012 09:55
Ninuško,mooc hezké,pravdivé.Štěstí přijde a odejde a opět přijde,jak jsme rádi,že je s námi.Prosíme,at´s námi navzdy zůstane.
Nina Šachová
2.8.2012 07:06
Pane Jiří, v našem věku už si štěstí umíme snad vychutnat všichni. A soutěž k tomu není vůbec důležitá. V té minulé jsem vyhrála druhou cenu, krásný gril, který každý víkend roztápím a bohatě využívám, ted zase vyhrávají jiní. Nehledě k tomu, že já jsem o cestování nic nenapsala, já jsem přes tu romantiku a lásku. Vždyť víte....
Jiří Libánský
1.8.2012 22:46
Nejen, že si dokážete své štěstí prožít, řekl bych, že ho i umíte zdařile šířit.
A co se týká tvorby, kterou rád čtu, osobně bych Vás viděl v soutěži na některém z předních míst.
Nina Šachová
1.8.2012 13:18
Díky za to, že máte podobné názory na štěstí jako já. Současně bych Vám všem výhercům chtěla poblahopřát k hezkým výhrám za Vaše poutavé čtení ze života, básničkám a příběhům. Každý den se těším na tyto stránky, že si něco hezkého přečtu. Tak všem můzám zdar.
Jitka Chodorová
1.8.2012 11:13
Nino,když se mě oči zarosí,je to známka,že se mě to velice dotklo,každá z nás asi něco takového prožila,moc se vám povedl ten pocit štěstí popsat,děkuji
Zuzana Pivcová
1.8.2012 08:27
Ahoj, Nino, to asi hodně bolelo. Ale pomíjivé je všechno, i štěstí, i bolest. A každý z nás je opravdu hodně osobním strůjcem všeho, co bylo, je a bude. Buď ráda, že jsi to tenkrát nebyla Ty, ta s vosím pasem a motýlími křídly řas.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci