FOTO: Spolana Neratovice. Autor: I, Krokodyl pro commons.wikimedia.org
Cesta do Neratovic
26. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
29.6.2016 05:07
Odpověď paní starostky je zprávou pro mne. Kdo nezná Neratovice a okolí, byla by mu k ničemu - to je vše.
Alena Tollarová
28.6.2016 19:34
Já doufám, že se paní starostka bavila stejně jako já. Pro pána Jána, vždyť je to nadsázka a legrace! Nebo ne? Moje nejmilejší sestřenice a bratranci a další tam žijící moji příbuzní, jak je znám, by se určitě nerozčilovali a ještě přidali něco nádavkem!
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 19:08
V každém městě jsou určité nedostatky a vedení obce či města si je toho vědomo. |Vždy se dá něco zlepšit či zdokonalit. |Zajímala by mně reakce paní starostky k článku o Neratovicích. prosím tey paní \květu Houdkovou zda je ochotna nás věechny informovat jaká byla odpověď vrcholné zastupitelky města neratovic a jak bude případně potrestán pan Nekvasil za svůj příspěvek na portál i60. Chystám článek o kLATOVECH - mém rodném městě a už se bojím když něco náhodou zkritizuji, kdo mně udá že jsem zhanobila jeho městol
y
Helena Votíková
28.6.2016 13:33
Taky jsem svoje rodné město moc nechválila. Já si ale myslím, že Spolana funguje dál, možná ne v takovém rozsahu. A spojení bylo jen přesunuto na Ládví.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.6.2016 22:46
samé skvělé zprávy - chudák paní starostka co tak asi mohla dělat. jE TO ZŘEJMĚ VELMI SLUŠNÁ ŽENA.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.6.2016 14:48
Když se kritika Neratovic mohla rozletět po celé ČR a vyjadřovat se lidé, kteří ani nevědí, kde město je, tak má právo si článek přečíst i vrcholná představitelka města. Paní starostka mi svou věcnou a moudrou odpověď již poslala, velmi si jí vážím, ale dále polemizovat už nebudu.
Elena Valeriánová
27.6.2016 13:35
Dala jsem tomuto článku dvě * a to po druhém přečtení. Pro mě je jeho začátek trochu zmateční (služebně do zavřené fabriky) a dál, autor laskavě promine ten výraz, tak nějak jalový.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.6.2016 12:42
Autorovi článku i těm, kterým se článek líbí sděluji, že si to přečetla přímo p. starostka města Neratovice. (Je nepochopitelné, že s článkem souhlasí i ti, kteří ani nevědí, kde Neratovice leží a město neznají.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci