FOTO: autorka
Letos můj první...
8. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
8.6.2016 22:00
Evi, závidím ale přeju. Snad i na mě dojde brzy řada, loni jsem neměla ani Ň, věřím, že letos porostou. *****
Hana Rypáčková
8.6.2016 21:36
Evo nádhera...No jo dubáci. To bych musela na hráze rybníků. Moc ti to přeji........Jano B. - taky sbírám masáky, ale 80 druhů? Někdy se raduji i z prašivek- aspoň je to v lese hezké...
Lenka Hudečková
8.6.2016 16:54
Evičko, to je super, taky se už moc těšíme. Díky za sdílení článku. :-) *****
Jiří Hudeček
8.6.2016 16:34
Ahoj Evi. Tak jsi nás předběhla. Ale my ti to přejeme. U nás je ještě brzy, ale už to snad nebude dlouho trvat a také vyrazíme do lesa na ty kluky s hnědou čepicí :-) :-)
Jana Baloušková
8.6.2016 13:47
Sbírám asi 80 druhů a podruhů hub a dalších asi 10 znám a nesbírám, protože jsou buď chráněné nebo nechutné. Masáky sbírám 35 let, rostly u Třeboně celé kolonie, tak jsme je snadno poznali. U nás málo pršelo a bohužel nezaprší ani po Medardovi, tak houby nejsou a nebudou. Já se rozhodně neraduji z toho, že neprší. Mám poslední skleničku hříbků v octovém nálevu, pár nasušených hub a v mrazáku jidášovy uši do polévky. Loni nerostlo u nás téměř nic.
Alena Várošová
8.6.2016 12:58
Evi na houby bych šla hned s tebou.Hezký úlovek. a ty další budou určitě taky takové,neli větší.Snaž se.Můj muž ten do lesa ne
v
kročí,když už hodně hartusím tak jednou,dvaktrát za sezón mě doveze k lesu a čeká v autě a lamentuje.Mám to tak 10,15 km do kopce a to bych na kole nedala.
Zuzana Pivcová
8.6.2016 12:52
Nezávidím, přeji. Dobře mi tak, nemám bydlet v Praze. Tady si pouze kupuji v hypermarketu hlívu, ale pravidelně!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci