Ilustrace: pixabay.com
Učitel v nesnázích: Ach, ta roztržitost
11. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
14.6.2016 15:31
Děvčata, děkuji za povzbuzení. Přijdu s dalšími příběhy ze školy a uvítal bych i Vaše články na toto téma.
Marcela Pivcová
14.6.2016 12:37
Libore, myslím, že Tvou roztržitost překoná už jen popletený matikář Koďousek z filmu Škola základ života, zatímco profesor Hrbolek, který ve filmu Marečku, podejte mi pero, stále nebral v úvahu, že se Hliník odstěhoval do Humpolce, a byl pro něho v třídní knize znova a znova nepřítomen, Tvých kvalit v humoru nedosáhne. Doufám, že těch roztržitostí budeš mít k sepsání ještě více!
Marie Magdalena Klosová
12.6.2016 22:16
Milý Libore,obdivuji Tvou chuť k návratům před školní lavice.mm
Zuzana Pivcová
12.6.2016 21:32
Libore, zdá se to až neuvěřitelné, ale jsem přesvědčena, že takovíto kantoři nacházejí u lidí sympatie mnohem větší než nějací suveréni, kteří se studentům ve své nafoukané vzdělanosti nedovedou přiblížit. Budu ráda, když tu v podobném duchu práskneš na sebe ještě něco dalšího. Vůbec se nestyď!
Jitka Prušová
12.6.2016 12:59
pane Farský ještě jednou děkuji a letím se dovzdělat na chat "práce na PC"?
Libor Farský
12.6.2016 12:02
Paní Jituško. Vymazat to může jen redakce, ale nevidím k tomu žádný důvod. Jinak Vás upozorňuji na rubriku na chatu "Práce na PC", kde na všechny podobné dotazy vždy ochotně odpovídá pan Radek Cakl.
Alena Várošová
12.6.2016 11:40
moc se mi líbil první článek Libore,opravdu t takové kotrmelce se ve třídě stávají.Taky pamatuji na roztržité profesorky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci