Ilustrace: pinterest.com
Vypravěč příběhů
15. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
1.7.2017 18:46
Kdyby náhodou někdo po roce zabrousil na tento příběh, tak jsem musel změnit tu e-mailovou adresu na konci. Nyní je to: malery@tima-liberec.cz. Napište mi, děkuji.
Eva Krausová
9.7.2016 08:27
Oldřichu, osudy lidí nebývají vždy šťastné, mohla bych vyprávět.../Viz "Pomněnky zase vykvetou"/.
Přesto se musí člověk snažit jít dál životem už pro úctu svého rodu a svých blízkých, žijí dál skrze nás, co tu na Matce Zemi ještě jsme.
Přeji Vám spíše ty pozitivní příběhy a krásné léto.
Hana Rypáčková
17.6.2016 11:57
Je třeba se do té doby vracet, ale jen vzpomínkami. Raději je zametám do kouta.
Zuzana Pivcová
16.6.2016 08:02
Vámi převyprávěné příběhy mi silně připomínají osudy jednotlivců (zahraničních vojáků), které znám z archivní dokumentace. Už kolikrát jsem si říkala, jaká je škoda, že jejich životní pouť nezná víc lidí, jen tichý archiv, pokud se zpracování neujme nějaký historik.
Karel Boháček
16.6.2016 07:51
No pane Čepelka konečně něco co má hlavu a patu. Pěkné počtení. Každý má nějaký příběh, je dobré ho přidat do vědomí dalších lidí - tím se žije, tím se poučíme, tím i pobavíme...
Libor Farský
16.6.2016 01:25
Pane Oldřichu, velmi působivé, měli by si to přečíst i dnešní mladí lidé. Nicméně mohl byste někdy přidat i ty humornější příběhy, prosím? *****
Oldřich Čepelka
15.6.2016 20:55
Pozor jen, vloudila se chybička. Mail na konci článku má být oldrich.cepelka@tima-liberec.cz. Ten původní byl nedávno zrušen. :-(
Olga Štolbová
15.6.2016 20:53
Ano, silné příběhy a zajímavé. Každý z nás by jistě mohl o svém životě vyprávět, ale ne každý chce. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci