FOTO: autorka
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
28. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
28.6.2016 19:58
Jarmilo, líbí. Holky, za rok bych určitě jela jestli budu živa a zdráva. S Evou i Lidmilou. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 18:48
omlouvám se za překlepy, tablet není přizpůsoben psaním na 10 prstů
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 18:46
Děkuji za příspčvky, dobolená byla fakt super. Tým Atisu byl úžasný a každý den začíla legráckami a také jimi končil. Asi už nepojedeme příště ale nikdy nezapomeneme. \když se sejdou báječní lidé je to moc pima. Dík Atisu mám o spoustu přátel víc.,
Alena Várošová
28.6.2016 18:45
Tak tomu se říká dovolená Jarmilko?Ráda jsem se jí Vaším vyprávěním také zúčastnila.S CK Atis jsme dlouho spolupracovali i s Čedokem a jinými cestovkami.Pěkné,záživné a super odpočinek.
Lidmila Nejedlá
28.6.2016 18:11
No Jarmilko?! To je správná prča. Jdu si sehnat svazáckou košili a rudou hvězdu, abych byla v pohotovosti. Viď, Evo B. Jarmilko, máš úžasné nápady a zážitky. Kdy ta možnost zase bude?
Jiří Libánský
28.6.2016 16:06
I když na ROHckou rekreaci by mne nikdo nedostal, v tomto případě by asi zvítězil můj smysl pro recesi.
Elena Valeriánová
28.6.2016 15:15
Jarmilko, hezky jsi to napsala i fotky jsou dobrým dokumentem. Přiznám se, že já bych takovou dovolenou nezvolila. Mám ráda, když si vše mohu organizovat sama. Ale věřím, že to byla legrace.
Helena Votíková
28.6.2016 12:41
Už jsme o takové dovolené uvažovali. Jen ty řízné tony po ránu to by asi byl u mne problém :-). Raději vstávám jaksi nenuceně. Hezky popsáno. Jarmilo, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci