FOTO: autorka
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
28. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
30.6.2016 15:02
Jarmilo, retro dovolenou jsi popsala dobře. Ovšem, jsem ráda, že je ta doba za námi a nikdo by mne tam nedostal. Takto se bavit s cizími lidmi? Vlastně je jedno, jestli s cizími nebo známými. Kamarádi, manžel či přátelé by si mysleli, že jsem se načisto zbláznila...:)) Ne, děkuji nechci. Takovouto zábavu považuji za pokleslou...asi jako vystoupení Eva a Vašek... Ani náhodou..:) Za napsání 5*, za obsah 1*, průměr 3*. Děkuji. Ahoj !
Jarmila Komberec Jakubcová
29.6.2016 19:31
Evičko určitě byste se bavila celý den. Nepoznala jsem lepší zájezd a příští rok jedeme zase
Soňa Prachfeldová
29.6.2016 12:33
Je tam krásně viď Jarmilko, my byli v Liptovském Jánu v hotelu Avena - špičkový hotel v překrásném prostředí. Užili jste si i zasmáli .
Jarmila Komberec Jakubcová
29.6.2016 08:25
Jen poznámka - ne všechny akce jsou povinné, já jsem s karlem byla 3x na samostatném výletu
Eva Balúchová
28.6.2016 22:24
Limi,Olinko,třeba se k nám ještě někdo přidá.Mě by se právě to Retro líbilo.Mám ráda řízné tóny budovatelských písní :-)
Hana Práglová
28.6.2016 21:53
Jaruš,"MORAVA" v T.Lomnici opravdu nemá chybu!! My tam loni byli s našimi seniory 2x po týdnu.1.týden jsem měla na starosi já,2.týden Majka.Už zjišťuji,že jsme sehraná DVOJKA ! RETRO týden jsem záměrně nechtěla,protože ne všichni mají pro toto pochopení.!!!. Letos koncem srpna jedeme opět.Je nás skoro 40,někteří jsou i přátelé z íčka,což je DOBŘE!!!Také dáme řádné reference!!!
Zuzana Pivcová
28.6.2016 21:48
Mám ráda retro muzea nebo výstavy. Ale celou takovou dovolenou, to si nějak neumím představit, protože kolektivní jsem nikdy nebyla a nejsem ani teď. :-)
Jitka Chodorová
28.6.2016 21:16
Jarmilko díky, asi jste si to opravdu užívala, a dobře zdokumentovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci