FOTO: autorka
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
28. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Fialová
21.7.2016 11:19
Asi budu proti všem :) - zrovna v telce dávají pořad o této retro rekreaci v Moravě a nemám z toho vůbec dobrý pocit.I když jsem na rekreace od ROH jezdila,tak nikdy ne tohoto typu a ani tenkrát ani teď bych to nedala.Vždycky mi bylo proti srsti něco zbytečného "muset" a ze všeho nejvíc jsem se vyhýbala "akcím v houfu".
Jarmila Komberec Jakubcová
1.7.2016 09:39
Mně se nejvíc líbil ranní nástup na rozcvičku kdy jsme se postavili do čtyř oddílů a pak před nástupem každý z oddílu měl na starosti říci anekdotu dne - moc jsme se při tom nasmáli. Také mně zaujala jedna soutěž a to ve vaření kotlíkového gulášd Češky versus Morava. Morava zvítězila jen o prsa a nakonec skončil v našich bříškách.jinak na práce okolo okopávání kytiček moc nejsem, většinou spíše vykopnu kytičku než plevel.To mně jediné nebavilo.Za to jsem každý večer tančila v zábavní místosti.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.7.2016 06:30
Retro "Rekreaci ROH" v zotavovně Morava jsem prožila také, o nějaký rok dříve - článek je zveřejněn v "í"čku v rubr. Moje cestování - "Úžasná rekreace ROH ..." - v dubnu 2014. Myslím, že oba články + fotky jsou dostatečnou inspirací. Pan ředitel CK ATIS je bezednou studnou dobrých nápadů a zárukou legrace od rána do večera každého dne. Pokud se mi podaří usměrnit zdraví, ráda si pobyt ve Vys. Tatrách zopakuji = vím, do čeho pojedu !
Eva Mužíková
30.6.2016 23:04
Jarmilo, jestli bude nějaká další " dovolená" v tomto stylu, určitě se zúčastníme společně s Bertem.. zvláště když píšeš, že jsi nepoznala lepší zájezd. Jsem pro každou dobrou legraci. Když tam bude i Helenka a Evča, které nechodí pro zábavu daleko, tak to určitě " roztočíme". .Neměň názor, článek je přesvědčivý, že to byla prima akce...
Eva Balúchová
30.6.2016 22:14
Mrzí mě,že Jarmila už "obrací".Helenko Č. ve všem s tebou souhlasím.Bylo by fajn kdybychom se tam setkaly. :-)
Helenka Vambleki
30.6.2016 18:52
Já bych se klidně přidala. Náš retro pionýrský tábor taky neměl chybu, ale je to jen pro lidi, co mají smysl pro humor a k blbostem je netřeba přemlouvat. A to nevyhovuje každému - k jejich škodě, protože smích je sůl života!
30.6.2016 17:46
omlouva chtěla jsem napsat Vandičko a ještě musím vyřídit pozdrav od Karla- moc se smál tvému hodnocení.
30.6.2016 17:44
Vanadičko na tvém vinohradu bych kopala i s chutí, protože taková práce má smysl. S hodnocením souhlasím, máš smysl pro realitu.
VANDA Blaškovič
30.6.2016 16:46
....)) Jarmilo, to byla asi akce Z....)) tak abys věděla, když jsi tak natrénovaná, víš, co Tě tady u nás čeká !....:))) motyka a šup na vinohrad, pole nebo olivový háj....a bude máj, máj, máj...doufám, že bez mávátek...:)) to bys k nám pionýrko nesměla....))
30.6.2016 16:16
Vando, Vando ty jsi fakt kočka-vločka.Možná, že jsem to trochu přechválila ale nejvíc mně dostala brigáda okolo hotelu. A Karel to bojkotoval, vzal si dokonce ke košili kravatu a odmítal něco okopávat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci