FOTO: Česká televize
Eduard Cupák - herec s podmanivým hlasem.
25. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
27.6.2016 12:45
Vámi zmíněna role Petra z Normální rodinky je v mém textu, 4.odstavec..
Vladka Steinová
27.6.2016 12:45
Vámi zmíněna role Petra z Normální rodinky je v mém textu, 4.odstavec..
VANDA Blaškovič
26.6.2016 14:04
Vladko, tohoto herce měla ráda moje maminka. Na mne působil moc přísně, měla jsem z něj respekt. V tomto žánru jsi expert...čím nás příště překvapíš? Děkuji !
Hana Rypáčková
26.6.2016 11:49
Chodila jsem do ABC a tam hrál. Tak citově na výši...Že si ho Krška vybral do rolí se nikdo nedivil. Jako Troška si vybíral do vesniček.
Jitka Chodorová
25.6.2016 22:43
Vladko díky za připomenutí dobrého herce i dabéra, měla jsem ho ráda. Zdravím Jitka.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.6.2016 21:33
Milovala jsem ho v roli
Ratkina a na filmu jsem byla aso pětkrát
Vladka Steinová
25.6.2016 21:17
Děkuji.EC zemřel v 64 letech na rozedmu plic, v závěru života velmi kouřil a pil.I tak patřil mezi naše skvělé herce,proto jsem si dovolila věnovat mu tuto vzpomínku. ČT TV mu dnes věnovala pořad Předčasná úmrtí a zítra ráno Úsměvy .
Zuzana Pivcová
25.6.2016 19:11
Eduard Cupák měl skutečně krásný hlas a jako herec byl skvělý. Vámi připomenuté filmy jsem viděla asi všechny. A že žije léta spořádaně se svým partnerem, to jsem, asi jako mimopražská, vůbec nevěděla, a když už se o tom hovořilo, tak mě to vůbec nerušilo. Pro mě zemřel příliš brzy.
Alena Várošová
25.6.2016 16:25
Vladˇko,díky za přiblížení nejen herce E.Cupáka,ale především jeho obsazení ve filmech,které mi už z paměti už nějak vytratily.Film Stříbrný vítr.od F.Šrámka si pamatuji.JJeště jednou dík za připomenutí.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci