Ilustrační foto: pixabay.com
Předávkování kofeinem mi nehrozí
29. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
5.8.2018 16:41
Jsem čajomil a mám jiný problém: počkat, až čaj vystydne do konzumační teploty. Nejmíň jednou týdně si díky touze po čaji spálím sosák.
Marie Faldynová
5.8.2018 16:38
Jsem čajomil a mám jiný problém: počkat, až čaj vystydne do konzumační teploty. Nejmíň jednou týdně si díky touze po čaji spálím sosák.
Dagmar Králová
11.7.2016 11:15
Jedna zoufalá paní telefonovala expertům na výpočetní techniku, že se jí u počítače ulomil držáček na hrníček s kafem. Experti se jí ptali jaký má typ počítače a kde měla ten ulomený držáček umístěný. Po delší diskuzi jí poradili, že tu výsuvnou část, kterou běžní uživatelé používají na vkládání DVD a CD - si musí koupit novou. :-) U nás doma je to se servírováním kávy u počítače jinak - buď ji uvařím já - nebo manžel a pro oba současně. Předávkování kofeinem nám hrozí, ale to si musíme uhlídat sami 8-)
Marcela Pivcová
1.7.2016 09:28
Jirko, tak tohle znám, můj postup přípravy kávy je téměř stejný, rozdíl je jen v tom, že místo počítače se kolem mne pohybují tři kočky, které se dožadují okamžité pozornosti - a opakovaně! A kolik já jsem vypila i těch vystydlých hrnků kávy - tu další přestávku, ještě další a nakonec po vyučování... Mně by ani ten termohrnek nepomohl.
VANDA Blaškovič
30.6.2016 15:05
Bezvadný článek! Řekla bych, že nejhorší kombinace je postavit varnou konvici na rozpálenou sklokeramickou desku a čekat, až se voda uvaří..:)
Květoslava HOUDKOVÁ
30.6.2016 12:44
Toto nebezpečí u mne nikdy nehrozilo, nehrozí a hrozit nebude: Káva mi nechutná a nepiji ji v žádné podobě (ani černou, ani s mlékem, kávovou zmrzlinu, zákusek) - jsem ráda, neleze do peněz.
Eva Krausová
30.6.2016 07:56
Jiří, jste mne pobavil, no mě se jednou podařilo, že jsem si kávu zalila studenou vodou také.
Helena Votíková
30.6.2016 07:33
Kávu zvládám, problém mám s bylinkovým čajem, kde musí voda trochu "opadnout".
Marie Seitlová
30.6.2016 07:32
Jirko jako bych četla o sobě, také vařím několikrát, někdy už to vzdám. Nemám toho hlídače nebo vařiče kávy jako Jana.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci