Ilustrační foto: pixabay.com
Kouzlo časů minulých: lukulským hodům a Petru zdar!
3. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
4.7.2016 04:41
Hezké vyprávění. Jen já, Pražáček, jsem nic podobného nezažil. SMUTNÝ SMAJLÍK s hvězdičkami.
Jitka Prušová
3.7.2016 18:14
raky pamatuju, jako dítě jsem se jezdívala koupat na rybník Biřička- z dnešního pohledu naprosto nevyhovující voda ke koupání, ale tenkrát se to neřešilo. Pod stavidlem , u přítoku do rybníka , byla malá tůňka, kde se raci vyskytovali- nejeden z nás si vyzkoušel, že chytat raky bez cvaknutí klepetem není nic snadnýho, ale my byli zvyklí na podobný úrazy a doma jsme to rozhodně nehlásili. Raky jsem pak po letech naposledy viděla při potápění v zatopeným lomu v Trhové Kamenici- pak na dlouhé desítky let zmizeli. Snad je to už teď lepší...
Hana Rypáčková
3.7.2016 18:08
Raky si pamatuji ze stanování U zříceniny Dívčí kámen- vařili jsme je a mlaskali. Potom po letech s CEV jsme s mládeží pracně budovali tůňky na potocích a osazovali je raky..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci