FOTO: autorka
Výlet na Rejvíz
11. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
11.7.2016 21:05
Ahoj Jani, Rejvíz je moje srdeční záležitost a Ty jsi mi připomněla, že na Kazatelnách jsme ještě nebyli. Takže náš další cíl bude práve těm a nepůjdme po žluté :-)
Krásně jsi to napsala a nafotila, něco zřejmě i Pavel. Díky.
Marie Novotná
11.7.2016 18:37
Moc ráda jsem se znovu prošla k jezírku a s Vámi ještě dál.To jsme se Zdeňkou nestihly.Díky.
Alena Várošová
11.7.2016 18:28
Jani,díky článku a krásným fotografiím jsem si připomenula výlet v Jeseníkách,Zlatých Horách i Rejvíz s jezírkem z mechu a kapradí jako v té pohádce.Všechno jako kdyby to tou dlouhou dobou před 15 lety ještě zkrásnělo.Moc pěkný článek.
Zdenka Jírová
11.7.2016 18:12
Takový hezký průvodce po zajímavé lokalitě se mi líbí. Jeseníky jsou krásné, byla jsem tam před lety v lázních a podnikali jsme také takové výlety.
Alena Tollarová
11.7.2016 18:06
Jano, napsala jsi nám krásný článek o krásném výletu. Já jen lituji, že při návštěvě Jeseníků jsme nestihli zdaleko všechno, co bychom chtěli. Moc se mi líbí fotky, interiér kostelíka je kouzelný a ty "krávy"? Jako bejci!
Alena Vávrová
11.7.2016 16:58
Jani a Pavle, zdravím, dali jste pěkný výlet na krásná místa, kde já nikdy nebyla. Proto dík i za pokoukání na fotodokumnetaci ♥ !
Dana Kolářová
11.7.2016 16:23
Hezký výlet a fotky. Ráda jsem se zase na Rejvíz podívala. Jani, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci