Máme je rádi v podstatě všichni. Brambory, erteple, kobzole, zemáky zkrátka brambory, které nám skýtají nepřeberné možností na rychlou večeři či oběd. Neváhejte, vyzkoušejte karbanátky s tuňákem.
Ingredience 
 6 větších ve slupce vařených brambor 
 2 konzervy tuňáka v olivovém oleji (nebo ve vlastní šťávě) 
 1 vejce
 petrželka
 sůl, pepř 
 strouhanka, mouka, vajíčko
Postup 
 Uvařené oloupané brambory vložíme do vyšší misky a rozmělníme šťouchadlem. Přidáme scezeného konzervovaného tuňáka, vajíčko, pokrájenou petrželku a vše dobře promícháme. Dle chuti osolíme a opepříme. Mokrýma rukama tvoříme z vytvořené hmoty karbanátky, obalíme v klasickém trojobalu, mouka, vejce, strouhanka a smažíme z obou stran na oleji. Jako přílohu podáváme zeleninový salát, brambory, nebo bramborový salát. A je to mňamka.
Dobrou chuť!
 
		 
                         
                         
                         
                         
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								