FOTO: archiv autora
Kouzlo časů minulých: Pod Tatrou
20. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
21.7.2016 14:58
Krásné Tatry, je to má srdeční záležitost. Také jsem tam kdysi jezdila a jezdím i dnes. Na Moravě jsem byla s našimi seniory vloni a je tam moc pěkně. Letos to bude jen na skok - 2dny.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.7.2016 09:16
Tatry jsem si letos hodně užila, retro zájezd měl zajímavý program. Hotel Morava prošel velkou rekonstrukcí. Pokoje jsou velmi hezky vybaveny moderním nábytkem a jídlo nemá chybu. Slováci jsou velmi pohostinní a služby hotelu jsou na vysoké úrovni. Mohu jen doporučit.
Jana Šenbergerová
21.7.2016 08:28
Váš jako vždy pěkný článek zvýšil mé těšení se do Tater. Také je mám ráda.
VANDA Blaškovič
21.7.2016 07:34
Milý pane Kašíku, nějak to rychle uběhlo..??..máte krásné vzpomínky , děkuji !
Alena Vávrová
20.7.2016 21:33
Tatry jsou i pro mne, jako pro většinu lidí, impozantně krásné a vaše vzpomínání je vždy moc hezké. Taky mám fotku svých přátel s tímto medvědem.
Zuzana Pivcová
20.7.2016 19:39
Mám ráda od začátku Vaše autobiografické vyprávění. Uvítala jsem i "historickou" fotku. Prohlížet fotky lidí zamlada mě moc baví.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.7.2016 19:12
Pane Jaroslave - rekreace ROH jsem měla velmi ráda, filmy "Dovolená s Andělem" a "Anděl na horách" znám už skoro nazpaměť. Retro-rekreace ROH v zotavovně Morava, Tatranská Lomnice pokračuje - já i Jarmila Jakubcová jsme již absolvovaly - každá jsme -o svém pobytu- napsala článek do "í"čka - přečtěte si.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci