FOTO: autor
Ptala se mě mladá slečna
28. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
29.8.2016 07:58
Na orchidejích je už vyzkoušeno: zalévat vodou s modrým inkoustem nebo modrou skalicí - bílá se změní v modrou. Vyzkoušejte i u jiných květin, třeba se také zadaří.
Hana Rypáčková
28.8.2016 22:36
Jo, přivezla jsem si cibulky z Anglie taky, ale časem na zahrádce se všechny staly bílými. Stále je mám, ale bílé....Modré byly tak krásné...
Oldřich Čepelka
28.8.2016 22:21
* Mně se tam na konci líbí ten smutný smajlík, takový sebeironický povzdech... * Fotka je ze severního Walesu, kde jsem byl na jaře a jsou to trsy modrých zvonečků, jméno neznám. * Zuzaně: ještě přitvrdím, ke zveřejnění je sonet se slovní hrou...
Hana Rypáčková
28.8.2016 22:18
Vnější přímka, tečna, sečna-zřejmě značně netečná slečna...Proto ten smajlík !
Zuzana Pivcová
28.8.2016 19:01
Báseň mi připomíná někdejší tvorbu Šlitra a Suchého se skvělými hrátkami s češtinou (vybavilo se mi třeba: chybí mi ta jistota, zda je to ta nebo ta, a kdo je ta, která právě je tu). Líbí se mi.
Jana Šenbergerová
28.8.2016 17:32
Já bych za sebe dala na konec smajlíka, ale to asi jen proto, že ten pocit nekonečna ještě pořád zažívám. Moc by mě zajímalo, o jaké kytičky jde. Miluji modré květiny. Na té fotce jsou neskutečné.
VANDA Blaškovič
28.8.2016 17:01
Pane Oldřichu, tak nááádhernou fotku jsem dlouho neviděla !! Dejte ji, prosím, na foto dne. Uvidíte ten ohlas...i když by ohlas mohl být vlastně i tady...básnička, taková říkanka, milá....))..ale to FOTO !!! Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci