FOTO: autorka
Lžícový koláč
30. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
31.8.2016 07:42
I když špalda je zdravější tak u pečení používám klasické mouky a ten Váš prdpeč.
Jitka Valachovičová
30.8.2016 19:50
Milé kuchařinky, děkuji všem za komentáře, jedlé sody se bát nemusíte = naopak je zdravější než prdapeč, to si můžete vyguglit. Dříve jsem prdapeč taky používala---a špaldovou mouku lze nahradit polohrubou. Špalda je zdravější, má více vlákniny, pravda, je dražší. Borůvky jsem měla od Krakonoše a zítra půjdu do trhu zase, budou mít i brusinky za 50,-kč litr - chci udělat pár skledniček na zimu ke svíčkové, a borůvky měli za 70,- a prý ještě budou, dokud nezačne mrznout.* Tak přeji všem dobrou chuť!
Jitka Chodorová
30.8.2016 19:43
Díky paní Jitko, určitě vyzkouším, tu sodu bych asi taky nahradila prdopečem, ale jinak bych nic neměnila. Dobrou chuť všem.
Alena Várošová
30.8.2016 17:42
Díky Jitko,myslím že se to dá nahradit i jinými ingrediencemi,jak špaldova mouka,dala bych hladkou.Nepoužívám sodu,ale dala bych prášek do pečiva. Já bych si poradila hned.Taky dobrou chuť všem a abych nezapomněla díky za překrásné foto dne na talířku.To se dá jíst očima.
Naděžda Špásová
30.8.2016 17:21
Určitě je to moc dobré. Asi nevyzkouším, některé ingredience nepoužívám. Ale ostatním, dobrou chuť. *****
Zuzana Pivcová
30.8.2016 14:33
Recept je lákavý a lžíce zajímavá, zdá se mi větší než ty nynější, takže bude těch dobrot trochu víc. :-)
Lenka Hudečková
30.8.2016 14:04
Jituš, recept mne zaujal, ale dneska mám v plánu péci cuketovou buchtu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci