FOTO: Jaroslava Handlová
Portugalskem na vlastní pěst (1. díl)
9. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
10.9.2016 10:30
Jaruško, máš odvahu a té je k cestování potřeba. S Tebou bych jela i na samý kraj světa. Díky za hezké povídání.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.9.2016 13:51
Báječné vyprávění a s tebou Jaruško bych také cestovala.Byla jsem v Portugalsku 2x ale jen s cestovkou.Vím, že podnebí je více větrné než v sousedním Španělsku.Já bohužel umím jen anglicky. Jak ty jsi řešila domluvu?
Věra Lišková
9.9.2016 13:48
Cestování, a ještě s příchutí dobrodružství, to je můj šálek kávy. Při čtení cestuji s vámi a těším se na pokračování.
Dana Kolářová
9.9.2016 13:04
Jaruško, moc ráda jsem si přečetla o toulkách Portugalskem a s radostí se budu toulat s vámi v dalších dílech.
Zuzana Pivcová
9.9.2016 11:58
Vzpomínám, jak ses vydala podnikavě do Belgie. Tady jste byly aspoň dvě. Těším se, až "docestujete" do Porta, protože tam jsem byla krátce v srpnu 2009. Ráda si to s Tebou připomenu. :-)
Libor Farský
9.9.2016 11:22
Bezva začátek, fandím odvážným cestovatelkám a těším se na pokračování, snad jich bude více. Praktická otázka: Jakými jazyky se lze s běžnými Portugalci na ulici domluvit?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci